Mystriousmc
Fanka BB :)
Elegancko!!Piona siostro! Architekt wnętrz z zawodu grafik komputerowy również w korpo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Elegancko!!Piona siostro! Architekt wnętrz z zawodu grafik komputerowy również w korpo
Komary to nic, dwa lata temu grillując na domku prosto w twarz wleciał mi chrabąszcz majowy.
Miałam ten sam dylemat. Zajde i idę na l4 od razu i już nie wrócę. Po drugim poronieniu od razu złozyłam wypowiedzenie Teraz mam super pracę. Chociaż pod tym względem psychicznie odpoczęłam.Powiem Wam ja powoli też rozważam corpo jak nie zajdę to muszę zmienić pracę
chrabąszcze są super! Łapiesz i tak fajnie łaskoczą wdłonieKomary to nic, dwa lata temu grillując na domku prosto w twarz wleciał mi chrabąszcz majowy.
Trauma do dzisiaj
mój Stary tak się brzydzi tych grubych chujków, że jak są to nie wychodzi na tarasKomary to nic, dwa lata temu grillując na domku prosto w twarz wleciał mi chrabąszcz majowy.
Trauma do dzisiaj
jak boli to rośnie@anyżowe_love są zakwasy na tyłku, ale znośne
mój pies je jadłchrabąszcze są super! Łapiesz i tak fajnie łaskoczą wdłonie
Jeju, przestań!Aż mam ciarki, łeeechrabąszcze są super! Łapiesz i tak fajnie łaskoczą wdłonie