aurii_orelii
Fanka BB :)
czemu mi się ubzdurało, że jesteś architektem?Korpo finansowe, w zespole projektowym - usprawnienia, optymalizacja procesów itp itd.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czemu mi się ubzdurało, że jesteś architektem?Korpo finansowe, w zespole projektowym - usprawnienia, optymalizacja procesów itp itd.
Bzzz, bzzzja południowy wschód i tylko wycieraczkami przetarłam szyby w aucie
A na Mazurach w zeszłym roku byłam na wakacjach..pięknie tam... ale nigdy więcej zmienna pogoda, komary skutecznie mnie zniechęciły
Też byłam rok temu, ale jakoś nie odczułam nadmiaru komarówja południowy wschód i tylko wycieraczkami przetarłam szyby w aucie
A na Mazurach w zeszłym roku byłam na wakacjach..pięknie tam... ale nigdy więcej zmienna pogoda, komary skutecznie mnie zniechęciły
To chyba Avyczemu mi się ubzdurało, że jesteś architektem?
Inna tu na A jest architektem z tego co kojarzeczemu mi się ubzdurało, że jesteś architektem?
Bzzz, bzzz
Ja poniekąd też architektem ale bardziej projektuje strony internetowe też dla korpoInna tu na A jest architektem z tego co kojarze
Racja. Wy mi się zawsze mylicie. Jak to się dzieje, nie wiemInna tu na A jest architektem z tego co kojarze
Powiem Wam ja powoli też rozważam corpo jak nie zajdę to muszę zmienić pracęJa poniekąd też architektem ale bardziej projektuje strony internetowe też dla korpo
Piona siostro! Architekt wnętrz z zawodu grafik komputerowy również w korpoJa poniekąd też architektem ale bardziej projektuje strony internetowe też dla korpo