reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Trzymasz się jakoś kochana? Pamiętaj jestem tu z Tobą 😘
Spodziewałam się tego szczerze mowiac. Robiłam dobra minę, ale nie liczyłam na happy end.
Muszę terwz przemyśleć co dalej na pewno badania na trombofilię, pytanie czy iść w inseminacje w tym cyklu I czy lekarz z poradni nfz mi coś da jak mi wyjdą jakies mutacje.

Spodziewałam się tego szczerze mowiac. Robiłam dobra minę, ale nie liczyłam na happy end.
Muszę terwz przemyśleć co dalej na pewno badania na trombofilię, pytanie czy iść w inseminacje w tym cyklu I czy lekarz z poradni nfz mi coś da jak mi wyjdą jakies mutacje.
Przemyśl sobie wszystko na spokojnie. Co będzie dobre dla Ciebie i dla Twojej głowy.
Nie wiem ile się czeka na na wyniki. Pewnie któryś pakiet z test dna?
Może lekarz z NFZ profilaktycznie też coś Ci zaleci 🙂

moi teście właśnie byli na kawie. Mąż ich zaprosi bo wrócili po 2 tyg więc wypadało się zobaczyc. Ale chyba źle odczytali znaki bo myśleli że zaproszenie dlatego by im "coś" przekazać. No i skończyło się na tym że ja tu okres o ani wszyscy nad potencjalnymi imionami dyskutują 👀🗡️ kurtyna

Oh nie 😔
Moja teściowa mieszka 740km od nas i nie była u nas 8 lat

reklama
Do góry