reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

ja nie rozumiem jak to się stało. Metr średnicy. 100l płynu. Przecież to nie uroslo z dnia na dzień. Jak to jest możliwe, że zostało doprowadzone do takiego stanu. No jak.
No właśnie tak że kobiety teraz w ogóle nie chcą się badań bo poronieniach po porodach. Jedna ma plamienie co cykl w okresie przed czy poowulacyjnym to myśli że to normalne. No normalne to nie jest że non stop w cyklu jest krwawienie czy nawet boleści brzucha/ jajników. Kiedy kobiety uświadomią sobie najbardziej te posiadające dzieci że one muszą zyc dla swoich dzieci i muszę się badać bo omijanie tego typu badań jest bezmyślne WEDLUG MNIE.

reklama
ludzie nie chodzą do lekarza..
Swoją drogą jeśli ktoś nie stara się o dziecko albo nie ma problemów z zajściem to słyszał, żeby chłop był u androloga na przeglądzie? Mało który
ja jeszcze rozumiem gdyby to było 20cm, ale 100cm średnicy? 100l płynu to może być 100kg, sto dodatkowych kilogramów i wielka piłka o średnicy 100cm w brzuchu. Jak można nie zauważyć, że coś niepokojącego się dzieje

bo z tego co kojarzę z forum to jedni zakazują, drudzy nie ale z tego co dziewczyny pisały to często podczas pobierania wycinka endometrium się go uszkadza i chyba często wtedy dochodzi do biochemów.
No i jak występuje jakieś plamienie to też nie warto bo można się nabawić stanu zapalnego
Niekoniecznie, do in vitro czasami robią scratching, czyli lekko uszkadzają endometrium, bo wtedy ono silniej odpowiada i jest większe.

Biochem. Znowu.
Screenshot_20230427_160552_Samsung Internet.jpg

Pojechałam z tym bólem brzucha co internisty wczoraj. Zrobiła crp i wyslala do szpitala.. cały dzień mnie badali..
Crp rosło i rosło. Znaleźli mi jakiś stan zapalny w jelicie.
Robili rtg, tk brzucha. Pytali czy jestem w ciąży. Powiedziałam, że nie wiem żeby sprawdzili. Beta wyszła 0 więc wykonali mi te badania.
Dziś rano wstałam z angina doszedł kolejny antybiotyk na 10 dni.
Mam nadzieję, że nie znajdę w tym cyklu, bo tyle mnie naświetlali I teraz ten antybiotyk.. jestem zła. 🥲
Sad Ice Cream GIF

reklama
Do góry