reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

ja nie rozumiem jak to się stało. Metr średnicy. 100l płynu. Przecież to nie uroslo z dnia na dzień. Jak to jest możliwe, że zostało doprowadzone do takiego stanu. No jak.
No właśnie tak że kobiety teraz w ogóle nie chcą się badań bo poronieniach po porodach. Jedna ma plamienie co cykl w okresie przed czy poowulacyjnym to myśli że to normalne. No normalne to nie jest że non stop w cyklu jest krwawienie czy nawet boleści brzucha/ jajników. Kiedy kobiety uświadomią sobie najbardziej te posiadające dzieci że one muszą zyc dla swoich dzieci i muszę się badać bo omijanie tego typu badań jest bezmyślne WEDLUG MNIE.

reklama
ludzie nie chodzą do lekarza..
Swoją drogą jeśli ktoś nie stara się o dziecko albo nie ma problemów z zajściem to słyszał, żeby chłop był u androloga na przeglądzie? Mało który
ja jeszcze rozumiem gdyby to było 20cm, ale 100cm średnicy? 100l płynu to może być 100kg, sto dodatkowych kilogramów i wielka piłka o średnicy 100cm w brzuchu. Jak można nie zauważyć, że coś niepokojącego się dzieje

bo z tego co kojarzę z forum to jedni zakazują, drudzy nie ale z tego co dziewczyny pisały to często podczas pobierania wycinka endometrium się go uszkadza i chyba często wtedy dochodzi do biochemów.
No i jak występuje jakieś plamienie to też nie warto bo można się nabawić stanu zapalnego
Niekoniecznie, do in vitro czasami robią scratching, czyli lekko uszkadzają endometrium, bo wtedy ono silniej odpowiada i jest większe.

Biochem. Znowu.
Screenshot_20230427_160552_Samsung Internet.jpg

Pojechałam z tym bólem brzucha co internisty wczoraj. Zrobiła crp i wyslala do szpitala.. cały dzień mnie badali..
Crp rosło i rosło. Znaleźli mi jakiś stan zapalny w jelicie.
Robili rtg, tk brzucha. Pytali czy jestem w ciąży. Powiedziałam, że nie wiem żeby sprawdzili. Beta wyszła 0 więc wykonali mi te badania.
Dziś rano wstałam z angina doszedł kolejny antybiotyk na 10 dni.
Mam nadzieję, że nie znajdę w tym cyklu, bo tyle mnie naświetlali I teraz ten antybiotyk.. jestem zła. 🥲
Sad Ice Cream GIF

reklama
Do góry