Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykro, wiem co czujesz. W liceum miałam bardzo dobrą paczkę znajomych. Spędzaliśmy ze sobą każdy weekend, czy to zima czy lato. Pewnego dnia dostaliśmy informację o śmierci naszego przyjaciela. To było coś strasznego, kilka miesięcy wcześniej świętowaliśmy jego osiemnastkę, nikt się nie spodziewał. Na jego pogrzebie padał wielki deszcz, niebo płakało razem z nami.A ja straciłam przyjaciółkę bo popełniła samobójstwo... To już 6,5 roku a nadal to we mnie siedzi...
ja też pracuje w majówkę, ale głównie dlatego, że mma urlop zaraz, a poza tym i tak nikogo nie będzie to mogę posiedzieć na home officeJa standardowo: gdy większość ma wolne, ja będę w pracy.
Wyjeżdżam do kibla sikać Chyba że mnie okres uprzedziHalo halo. Zmieniamy temat na weselszy!
Chwalić się kto gdzie wyjeżdża na majówkę. Albo jakie macie plany?
Ja nigdzie noo... Może jak się uda to na ryby ale mąż pracuje więc posprzątam chatę!
U mnie niestety nie ma czegoś takiego jak home office, więc chyba zazdroszczęja też pracuje w majówkę, ale głównie dlatego, że mma urlop zaraz, a poza tym i tak nikogo nie będzie to mogę posiedzieć na home office
moi teście właśnie byli na kawie. Mąż ich zaprosi bo wrócili po 2 tyg więc wypadało się zobaczyc. Ale chyba źle odczytali znaki bo myśleli że zaproszenie dlatego by im "coś" przekazać. No i skończyło się na tym że ja tu okres o ani wszyscy nad potencjalnymi imionami dyskutują kurtynaDla.mnie to też niewesoly temat bo teściowa przyjeżdża :
my też będziemy wędkować jedziemy do domku w lesie, nad jeziorkiem i mimo, że pogoda nie zapowiada się fantastyczna to i tak będzie superHalo halo. Zmieniamy temat na weselszy!
Chwalić się kto gdzie wyjeżdża na majówkę. Albo jakie macie plany?
Ja nigdzie noo... Może jak się uda to na ryby ale mąż pracuje więc posprzątam chatę!
tak będę wyglądać nad basenem w Egipcie - opalona na brąz, tańcząca i wyluzowanaU mnie niestety nie ma czegoś takiego jak home office, więc chyba zazdroszczę
MMA urlop?
Z Teściową najlepiej być blisko. W sensie odległości. Wtedy masz pewność, że nie będzie w twoim domu przebywać dłużej niż parę godzinDla.mnie to też niewesoly temat bo teściowa przyjeżdża :
To trzonujemy razem!Ja też nigdzie i do tego pracuję bo mam zamknięcie.
Jedyne plany to trzonowanie bo powinna wypaść owu