reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

chyba miałyśmy tą samą przyjaciółkę 🙄😅
U mnie też przyjaźń zaczęła się kończyć wraz z narodzinami jej dziecka. Próbowałam, starałam się ale skoro nie chciała to nie. Jak nasz kontakt był coraz gorszy to zrobiła się mega toksyczna więc obecnie nasz kontakt to cześć na ulicy 😅
Jak ktoś nie chce z nami utrzymywać kontaktu to nie ma sensu tego ciągnąć 😏 a i człowiek się mniej wkurza bo nie ma na kogo 😂

reklama
Ja kiedyś miałam dwie przyjaciółki - byłyśmy nierozłącznym trio. Aż do czasu, kiedy zmarł mój tata. I popełniłam błąd taki, że nie poinformowałam ich obu w tym samym czasie. Napisałam jednej. Do drugiej dotarło od naszej wspólnej przyjaciółki. I to wystarczyło…. Serio. Żadnego wsparcia dla mnie, nie przyszła na pogrzeb, obraziła się śmiertelnie. „Za karę” nie poinformowała mnie, że jest w ciąży i takie tam… a jebać takie „przyjaciółki”!Z tą drugą mam sztamę do tej pory i zawsze mogę na nią liczyć 🧡

A ja straciłam przyjaciółkę bo popełniła samobójstwo... To już 6,5 roku a nadal to we mnie siedzi...
To bardzo przykre. Ja akurat byłej przyjaciółce dosłownie zawdzięczam życie. I będę jej zawsze za to wdzięczna. Za to , że po próbie samobójczej chodziła że mną na terapię. I tęsknie za nią.... 😪 No ale życie bywa okrutne pod różnymi względami.

Halo halo. Zmieniamy temat na weselszy!
Chwalić się kto gdzie wyjeżdża na majówkę. Albo jakie macie plany?
Ja nigdzie 😁 noo... Może jak się uda to na ryby 😏 ale mąż pracuje więc posprzątam chatę!

reklama
Do góry