królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Zapraszam do słonecznej części Polski województwa mazowieckiegoPani! Jakie słońce? U nas szaro, buro i ponuro...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapraszam do słonecznej części Polski województwa mazowieckiegoPani! Jakie słońce? U nas szaro, buro i ponuro...
Że też szybciej nie napisałaś, bo akurat jadę pociągiem w dokładnie odwrotnym kierunkuZapraszam do słonecznej części Polski województwa mazowieckiego
To zdjęcie wygląda obiecująco.Ja już po sikaniu niby dalej coś jest więc pójdę na betę i liczę na wynik powyżej 5j.
Jak byłam potwierdzić ciążę u gina, to mój był pierwszy raz prywatnie, w ogóle nie wiedziałam jak się zakłada te spódniczki. Wyglądnełam z łazienki i pytam gina czy mogę bez. Jak się zgodził to wylazlam z jadźkąe na wierzchu prawie cała goła bo miałam krótką koszulkę pierwszy raz widziałam zawstydzonego i zdziwionego ginekologa jednocześnieja mam taki ginekologiczny sweter, idealnie wszystko zakrywa
TrzymamDziewczyny 3 maja mój mąż jest umówiony na badanie nasienia
Wkońcu dojrzał do tej decyzji, po naszym kolejnym nieudanym cyklu, i mimo, że jest tym bardzo zestresowany kazał się zapisać...
Bardzo Was proszę, już za wczasu za trzymanie kciuków, żeby się udało ( bo to będzie na miejscu ) I oczywiście za wyniki.
Tymbardziej , że to za granicą, dodatkowe utrudnienie i stres dla Niego, że nie ma możliwości oddać w warunkach domowych, a jednak bez tego nie ruszymy dalej...
Za tydzień będę Was molestowała ( na wątku już @Brownie1992 ) o odniesienie do wyników, jeśli wszystko przebiegnie zgodnie z planem, i będę bardzo wdzięczna za każdy odzew, ponieważ ja w temacie jestem raczej zielona.. .
Dzięki za uwagę
w sensie ostatni, czyli ten z teraz?@pluto_nova mozesz wrzucić swój ostatni wykres temperatur? Dziewczyny powiedzcie, jak to jest, wszędzie źródła podają, że implantacja rozpoczyna się w 6 dniu po ovu i trwa kilka dni, to jak to jest, że niektorym test 7 dnia o świcie potrafi wyjsc pozytywny?
Byłam w październiku w Sanoku na wystawie już po raz enty. Mega.. ale w domu nie chciałabym mieć@nieznośne_poplątanie od jutra w Krakowie jest wystawa rzeźb Beksińskiego jakby coś