reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Owulacja potwierdzona w klinice ,cykl stymulowany ale bez niczego na pęknięcie.Tylko duphaston profilaktycznie zlecony..cykl po laparohisteroskopii..udrożniony jeden jajowód drugi zarośnięty na głucho...

@Cywil87 a możesz napisać jak szybko doszłas do siebie po laparohisteroskopii?
Bo też mam w lipcu i nie wiem jak mocno się to różni od samej histero.
Edit ja to w ogóle mam 3w1 bo jeszcze z drożnością 🙉

Ogólnie to tak miałam dzień wcześniej wziąć tabletki na przeczyszczenie,następny dzień do szpitala na zabieg z badaniami krwi myślę że z 30min max byłam na sami i też miałam 3w1,i dobrze bo z każdej strony sparwdzili ( przed pierwsza ciąża miała jeden drozny drugi przetkany) a po poronieniu i łyżeczkowaniu teraz wyszło że drożny zarosło na amen a ten problematyczny znowu odetkany ,nic nie wycinali,jeszcze scratching zrobili..po narkozie czułam się ok żadnych wymiotów ból też nie tragiczny i przeciwbólowych nie brałam tylko szwy ciągnęły czasami plamienie może tak max do 5 dni pierwsze dwa dni to taki trochę skąpy okres później to już plamki..miesiąc po zabiegu czasami blizne jeszcze czuje i tyle..zwolnienie średnio 2-3tygodnie..

reklama
Na następny dzień wyszlam ale jazda samochodem po dołach 3godziny do domu to już jednak średnio fajna była..ja miałam zabieg w Białymstoku w klinice Arciszewscy .

Do góry