reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
otóż to 😅

Tak btw. korzystacie z tych chusteczek, spódniczek, pryszniców, kapci w gabinetowych łazienkach? Bo ja to zawsze popylam z gołym zadem, bo na te kilka minut to mi szkoda tego zwłaszcza, że i tak przecież wszystko widać na fotelu. :D A zanim jadę do lekarza, to zawsze biorę wcześniej prysznic.
Mi się wydawało ze wszystko już widziałam ale jednorazowych spódniczek u gina to jeszcze nie uraczylam🙈 W sumie nie taki głupi pomysł.. Ale ja i tak zawsze mam jakiś długi sweter a latem kieckę. Spotkałam się tez z rozwiązaniami eko, np. przy umawianiu wizyty mnie uprzedzono ze muszę przynieść własny mały ręcznik ‚podtyłkowy’ - mogłam się nim zasłonić przechodząc i potem położyć na fotel. Po fakcie fotel i tak jest dezynfekowany. Trochę to było dziwne doświadczenie ale w sumie czemu nie.
Aha a po inseminacji kocyk polarowy na leżonko z nogami do góry😬

Czy wy coś widzicie?test z moczu po pracy,mam nadzieję że to nie fałszywka...

Załączniki

• IMG_20230426_202209.jpg
    IMG_20230426_202209.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 156
Ale o ile spódnice to jeszcze czaję, chociaż to mało ekologiczne. Ale te kapcie to jest masakra jakaś. Utrzymują się na stopach jakieś 5 sekund :D

Bo to trzeba szukać a nie chodzic 🤣 u mnie są chyba spoko, w sumie to otwieram drzwi od "przygotowalni" i moze z 3 kroki i juz jwst usg

To ja z kapci czasem skorzytalam jak zapomnialam skarpet, ale z kiecki nigdy :)
Ja teamgoladupka :D ona się juz tyle tylkow naogladala, ze nic nowego.

Ciekawe czy ktos ubiera skarpety plus te ciaposzki? :D

Ja 😀 kurde chociaż teraz tak sobie proboje przypomnieć i nie pamietam czy zdejmuje skarpety czy nie , takie to mechaniczne 🤣

Mi się wydawało ze wszystko już widziałam ale jednorazowych spódniczek u gina to jeszcze nie uraczylam🙈 W sumie nie taki głupi pomysł.. Ale ja i tak zawsze mam jakiś długi sweter a latem kieckę. Spotkałam się tez z rozwiązaniami eko, np. przy umawianiu wizyty mnie uprzedzono ze muszę przynieść własny mały ręcznik ‚podtyłkowy’ - mogłam się nim zasłonić przechodząc i potem położyć na fotel. Po fakcie fotel i tak jest dezynfekowany. Trochę to było dziwne doświadczenie ale w sumie czemu nie.
Aha a po inseminacji kocyk polarowy na leżonko z nogami do góry😬
Ja widziałam już w trzech kolorach! Seledyn, niebieski i róż. :D

reklama
Do góry