reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
otóż to 😅

Tak btw. korzystacie z tych chusteczek, spódniczek, pryszniców, kapci w gabinetowych łazienkach? Bo ja to zawsze popylam z gołym zadem, bo na te kilka minut to mi szkoda tego zwłaszcza, że i tak przecież wszystko widać na fotelu. :D A zanim jadę do lekarza, to zawsze biorę wcześniej prysznic.
Mi się wydawało ze wszystko już widziałam ale jednorazowych spódniczek u gina to jeszcze nie uraczylam🙈 W sumie nie taki głupi pomysł.. Ale ja i tak zawsze mam jakiś długi sweter a latem kieckę. Spotkałam się tez z rozwiązaniami eko, np. przy umawianiu wizyty mnie uprzedzono ze muszę przynieść własny mały ręcznik ‚podtyłkowy’ - mogłam się nim zasłonić przechodząc i potem położyć na fotel. Po fakcie fotel i tak jest dezynfekowany. Trochę to było dziwne doświadczenie ale w sumie czemu nie.
Aha a po inseminacji kocyk polarowy na leżonko z nogami do góry😬

Czy wy coś widzicie?test z moczu po pracy,mam nadzieję że to nie fałszywka...

Załączniki

• IMG_20230426_202209.jpg
    IMG_20230426_202209.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 153
Ale o ile spódnice to jeszcze czaję, chociaż to mało ekologiczne. Ale te kapcie to jest masakra jakaś. Utrzymują się na stopach jakieś 5 sekund :D

Bo to trzeba szukać a nie chodzic 🤣 u mnie są chyba spoko, w sumie to otwieram drzwi od "przygotowalni" i moze z 3 kroki i juz jwst usg

To ja z kapci czasem skorzytalam jak zapomnialam skarpet, ale z kiecki nigdy :)
Ja teamgoladupka :D ona się juz tyle tylkow naogladala, ze nic nowego.

Ciekawe czy ktos ubiera skarpety plus te ciaposzki? :D

Ja 😀 kurde chociaż teraz tak sobie proboje przypomnieć i nie pamietam czy zdejmuje skarpety czy nie , takie to mechaniczne 🤣

Mi się wydawało ze wszystko już widziałam ale jednorazowych spódniczek u gina to jeszcze nie uraczylam🙈 W sumie nie taki głupi pomysł.. Ale ja i tak zawsze mam jakiś długi sweter a latem kieckę. Spotkałam się tez z rozwiązaniami eko, np. przy umawianiu wizyty mnie uprzedzono ze muszę przynieść własny mały ręcznik ‚podtyłkowy’ - mogłam się nim zasłonić przechodząc i potem położyć na fotel. Po fakcie fotel i tak jest dezynfekowany. Trochę to było dziwne doświadczenie ale w sumie czemu nie.
Aha a po inseminacji kocyk polarowy na leżonko z nogami do góry😬
Ja widziałam już w trzech kolorach! Seledyn, niebieski i róż. :D

reklama
Do góry