AScarlett
Moderator
A możesz zrobić z lepszą ostrością?Czy wy coś widzicie?test z moczu po pracy,mam nadzieję że to nie fałszywka...
Niby cos przebija.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A możesz zrobić z lepszą ostrością?Czy wy coś widzicie?test z moczu po pracy,mam nadzieję że to nie fałszywka...
O, dzięki za info! Może do października uda mi się wybrać.@nieznośne_poplątanie od jutra w Krakowie jest wystawa rzeźb Beksińskiego jakby coś
Ja nawet nie pytam, po prostu zakladam skarpetki - czuję się mniej nagaO to to to... ja zawsze w skarpetach, jak typowa Grażyna
Cosik widzęCzy wy coś widzicie?test z moczu po pracy,mam nadzieję że to nie fałszywka...
Strasznie nie wyraźne zdjęcieCzy wy coś widzicie?test z moczu po pracy,mam nadzieję że to nie fałszywka...
Na tym zdjęciu jakiś cień widzęRozebrany i położony bo jak w ręce trzymam to nie ch ostrości nie zlapie..
Jest cieńRozebrany i położony bo jak w ręce trzymam to nie ch ostrości nie zlapie..