reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Ale jak inaczej? Na boso? Czy w tych ich chooyopapciach, które i tak z nóg zlatują?
Jak moja gin przyjmowala w poprzedniej klinice to byl pelen komplet do ubioru - laczki, kiecka i nawet majtasy jednorazowe. Teraz jak ma swoją klinike to już nie inwestowała :D więc bez skarpet ani rusz.

Właśnie przeczytałam, dlatego też kazałam też to oznaczyć.
Czy będziesz miała coś przeciwko , jeśli Cię oznacze na wyniki męża, myślę, że jesteś kompetentną w tym temacie??
kompetentna to może nie jestem ale jak najbardziej możesz oznaczyć ☺️ u mnie problem leży po stornie męskiej więc trochę liznęłam tematu

reklama
Ale o ile spódnice to jeszcze czaję, chociaż to mało ekologiczne. Ale te kapcie to jest masakra jakaś. Utrzymują się na stopach jakieś 5 sekund :D
To ja z kapci czasem skorzytalam jak zapomnialam skarpet, ale z kiecki nigdy :)
Ja teamgoladupka :D ona się juz tyle tylkow naogladala, ze nic nowego.

Ciekawe czy ktos ubiera skarpety plus te ciaposzki? :D

Do góry