anyżowa
Fanka BB :)
Nie mów , że to policzyłaśMilion to chyba nie Wtedy musielibyście się seksić jakieś 183 razy dziennie codziennie
Wybaczcie, zboczenie matematyczne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mów , że to policzyłaśMilion to chyba nie Wtedy musielibyście się seksić jakieś 183 razy dziennie codziennie
To przesadziłamMilion to chyba nie Wtedy musielibyście się seksić jakieś 183 razy dziennie codziennie
No jasne! Ja wszystko liczęNie mów , że to policzyłaś
Ej! To tylko 3060 seksówTo przesadziłam
Jak przeglądam flo to tak średnio 17 seksów na miesiąc
To teraz licz tak średnio po 15 minutEj! To tylko 3060 seksów
Tak krótko?To teraz licz tak średnio po 15 minut
Jak krótko? To ile wy się seksicie toż to picza boliTak krótko?
W sensie chcesz wiedzieć, że w ciągu 15 lat związku spędziłaś na ruchaniu jakieś 765 godzin?To teraz licz tak średnio po 15 minut
Ejjj ale jakby wziął pod uwagę, że przez pierwsze 5 lat jak byliśmy młodzi , to było po 2 razy dziennie i codziennie to myślę, że dobiliśmy do tych 4 tysięcyEj! To tylko 3060 seksów
Nic nie poradzę, że jestem taka seksownaTak krótko?