reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Dziewczyny, mam pytanie czy któraś z Was miała robione badania hormonalne w szpitalu? W pt kładę się na 3 dni do szpitala na badania I fazy cyklu, jestem ciekawa jak to wygląda?

Ja miałam ale to było 12 czy nawet 13 lat temu. Pamiętam że po przyjęciu dostałam glukoze.do picia. Krew pobierali mi chyba tylko 1 dnia. Potem tylko badanie ginekologiczne. Nie pamiętam już wszystkiego dokładnie ale wiem że leżałam kilka dni a tak na prawdę robili cokolwiek tylko pierwszego dnia😒

reklama
Dziewczyny, mam pytanie czy któraś z Was miała robione badania hormonalne w szpitalu? W pt kładę się na 3 dni do szpitala na badania I fazy cyklu, jestem ciekawa jak to wygląda?
Gdy lezalam z cp. Do sali doszła dziewczyna, mowila, że stara się od lat o 2 dziecko bezskutecznie po ciężkim porodzie, lekarz położył ją na oddział na 3 dni, żeby zrobić jej badania ponownie i w ciągłości. Ale gdy ona przyszła, ja wychodziłam, więc nie wiem jakie.

W piatek dostalam @ ten cykl, sponiewierany. W maju mamy dobrze sie bawic. Ze względu na majowke, lekarz nie poda mi ovitrelle i mowi "idziemy na żywioł, bez wspomagania". Jestem troche wkurzona. Wiadomo, ze to dopiero 1 msc staran, ale po 4 miesiacach leczenie spodziewałam sie lepszych inf niz takich, że cycki zdrowe, macica zdrowa, używajcie sobie na majówce, a jak sie nie uda, to zbadac nasienie. Troche sie podłamałam... 😞 abum.

W piatek dostalam @ ten cykl, sponiewierany. W maju mamy dobrze sie bawic. Ze względu na majowke, lekarz nie poda mi ovitrelle i mowi "idziemy na żywioł, bez wspomagania". Jestem troche wkurzona. Wiadomo, ze to dopiero 1 msc staran, ale po 4 miesiacach leczenie spodziewałam sie lepszych inf niz takich, że cycki zdrowe, macica zdrowa, używajcie sobie na majówce, a jak sie nie uda, to zbadac nasienie. Troche sie podłamałam... 😞 abum.
Najważniejsze, że zdrowe. Faktycznie poużywacie sobie na majówce, będzie resecik, luz i miłosne fluidy i na kolejny cykl wrócicie z nowymi siłami. A szerzej patrząc, że to 1 m-c starań to kto wie z czym z tej majóweczki wrócicie 🤜🤛✊✊

Załączniki

• Screenshot_20230424_225444_Gallery.jpg
    Screenshot_20230424_225444_Gallery.jpg
    180,1 KB · Wyświetleń: 138
reklama
Najważniejsze, że zdrowe. Faktycznie poużywacie sobie na majówce, będzie resecik, luz i miłosne fluidy i na kolejny cykl wrócicie z nowymi siłami. A szerzej patrząc, że to 1 m-c starań to kto wie z czym z tej majóweczki wrócicie 🤜🤛✊✊
moi synowie maja 13 i 10 lat. Z nowym partnerem zapragnelismy wspolnego dziecka. On nie ma swpich dzieci. Pierwszy cykl kwietniowy, po leczeniu- lipa. Majowka, ciul wie... boje sie i mam dolek.

Nie ma co obczajać.. Moja wyobraźnia po prostu daje czadu 😃🤦‍♀️
Miałam testować w maju a nie szukać chujocieni w połowie cyklu haha 🤦‍♀️

Nooo, cień cienia sie przebija. Trzymam kciuki ❤️

Do góry