królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Koniecznie beta i prog. ️️Proszę
Zobacz załącznik 1519812
Ide na bete, i proga. Zobaczymy co z teho będzie... bo tez mam plamienia ciągle.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Koniecznie beta i prog. ️️Proszę
Zobacz załącznik 1519812
Ide na bete, i proga. Zobaczymy co z teho będzie... bo tez mam plamienia ciągle.
Po prostu testy się u Ciebie nie sprawdzają. Nie ma nic bardziej wiarygodnego niż monitoring.
Czasami mamy na forum mały psikus.Właśnie zawsze się sprawdzały i pokrywały z owulacją
Ojej ojej rozpocznij proszę fale ciążyProszę
Zobacz załącznik 1519812
Jeśli to to to zaklepuje Ci miejsce w ławce na styczniowkachOjej ojej rozpocznij proszę fale ciąży
Też chcę w końcu iść na mamusie
Bo te paskowe wymysły z shoopee to jakieś zakłamane są, szybciej w paskowy facelle uwierzylabym, chociaz tez mnie oklamal. Ogolnie test nalezy betą potwierdzic i tyle, ja na pewno teraz tak zrobię.Dodam tylko ze wszystkie 3 testy maja czułość 10... a ten easy@home prawie nic nie ma
To musi być w końcu toJeśli to to to zaklepuje Ci miejsce w ławce na styczniowkach
Mi też a ostatnie dwa cykle mialam pik w dniu owu. Życie organizm to nie maszyna i na nasze nieszczęście niczego nie można przewidziećWłaśnie zawsze się sprawdzały i pokrywały z owulacją
@AScarlett Są cienie nawet nie cień cienia, tylko cienie trzymamPo prostu testy się u Ciebie nie sprawdzają. Nie ma nic bardziej wiarygodnego niż monitoring.