reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Dziewczyny bo nie daje mi to spokoju. Gin wczoraj powiedziała, że pecherzyk jest ale zapadnięty i owu była w nocy z niedzieli na poniedziałek (pecherzyk 21 mm). Wczoraj i przedwczoraj test LH negatywny dopiero dzisiaj pozytyw. Nie wiem co myśleć.
Czy możliwe, że ta owulacja była faktycznie przed wyrzutem LH?

Dziewczyny bo nie daje mi to spokoju. Gin wczoraj powiedziała, że pecherzyk jest ale zapadnięty i owu była w nocy z niedzieli na poniedziałek (pecherzyk 21 mm). Wczoraj i przedwczoraj test LH negatywny dopiero dzisiaj pozytyw. Nie wiem co myśleć.
Ja niewiele wiem o monitoringu, bo doświadczenia z nim brak. Ale chyba lekarz jest bardziej wiarygodnym źródłem niz kawalek plastiku. Chociaz na Twoim miejscu jeszcze dzis, jutro i pojutrze podzialalabym, a proga zbadalabym licząc czas od wtorku w poniedziałek, zeby sprawdzic i pewnie dorzuciłabym betę, bo u nas kosztuje to razem śmieszne 51 zł.

Ode mnie to ok 7 najwcześniej cos zobaczysz 😜
Jest 5 po....
Still Waiting Office Tv GIF by The Office

Po prostu testy się u Ciebie nie sprawdzają. Nie ma nic bardziej wiarygodnego niż monitoring.

reklama
Do góry