reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Powstałam z martwych!
W badaniu wszystko ok, nic dziwnego nie znaleźli, wszystko ładnie. Pobrali wycinek endo do badań, wyniki 6.06.
Niestety po powrocie z bloku załapała mnie migrena, oni nie mieli nic, co by mogło mi na to pomoc, bardzo źle się czułam, bałam się, że mnie nie wypiszą, ale po 17 przyjechał mąż, zabrał mnie półprzytomną do domu, jeszcze w aucie walnęłam końska dawkę leków i po powrocie zasnęłam. Wstałam chwilę temu, wzięłam prysznic i czekamy na pizze, bo nic nie jadlam

@AScarlett bardzo czekam na wieści jutro rano
Biedna z tą migrena ... że musiała się dowalić akurat teraz. To kuruj się pozwoj mężowi się rozpieszczać 🥰🥰

reklama
Dla mnie też. Poza tym mnie budzik nigdy nie może dobudzić rano i czasami się zdarza, że dopiero po 5 drzemce wstaję 🙈

Jak Twoje samopoczucie?
Ja ? mam dwubiegunowkę na tej stymulacji 🤣
Dziś miałam tak zajebisty humor, że wszystkich jebałam w pracy. Chodzę podekscytowana jakbym orgazm życia zaliczyła. Komos 😅
Mąż już sobie przygotował posłanie w garażu 🤣🤣🤣🤣

reklama
Do góry