królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
To wiedz, że ja tu czekam na ten tescik Twoj po pracy️️Tez bym to zrobiła gdybym nie pracowała do 22
Zrobię jak wrócę hahaha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To wiedz, że ja tu czekam na ten tescik Twoj po pracy️️Tez bym to zrobiła gdybym nie pracowała do 22
Zrobię jak wrócę hahaha
No poje....ne te pinki !!! Coraz gorsze... ja mam tym razem tylko 2, mam też testeo i paskowe jakieś. Nigdy wiecej nie uwierzę w pinka, taka kreska a tu nic ??? To chore
Ja mam do nich jakiegoś ewidentnego pecha.... na innych nie mam fałszywek, na nich - mocne.No poje....ne te pinki !!! Coraz gorsze... ja mam tym razem tylko 2, mam też testeo i paskowe jakieś. Nigdy wiecej nie uwierzę w pinka, taka kreska a tu nic ??? To chore
Ale ogolnie one mają fabryczną?Bo tak zupelnie biały to on też nie jest albo mi w oczach tylko cos miga
1 raz je mam wiec nie wiem babyplanow na Amazonie nie było wiec wzięłam te - 10ml.Ale ogolnie one mają fabryczną?Bo tak zupelnie biały to on też nie jest albo mi w oczach tylko cos miga
W ....uj dziwna sytuacja z tymi testami czemu pozytywne tak od czapy wychodzą1 raz je mam wiec nie wiem babyplanow na Amazonie nie było wiec wzięłam te - 10ml.
Moze i coś przebija, ale na pinku była wyraźna kreska. Nie chce się łudzić.
Ja mało testowałam ale jak już to zawsze pinkami i zawsze biel bieli, zero cienia.W ....uj dziwna sytuacja z tymi testami czemu pozytywne tak od czapy wychodzą