Kasienkaol
Fanka BB :)
Powtórz rano moze bedzie cien cienia to wtedy beta.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli jutro rano będzie też jakiś chujocien to zrobię jutro. Nie chce się nakręcać za bardzo, bo w głowie mam jednak myśl, że to w moim przypadku niemożliwe.chyba, że wybierasz się na betę?
Tak właśnie zrobię. DziękiPowtórz rano moze bedzie cien cienia to wtedy beta.
to jutro rano czekamy na relacjeJeśli jutro rano będzie też jakiś chujocien to zrobię jutro. Nie chce się nakręcać za bardzo, bo w głowie mam jednak myśl, że to w moim przypadku niemożliwe.
Ale w sumie te dziwne plamienie i w ogóle. Może coś mi się przestawiło.
Ja na tym pierwszym zdjęciu nic nie widzę, niestety ale możliwe że w realu lepiej to widać, na tym po czasie faktycznie jest, ale ja bym się nie nakręcała, bo jednak testy powinno się odczytywać w określonym czasie- później mogą fałszować wynik .Nie mam pewności. Kompletnie nie robiłam nic w tym cyklu prócz trzonowania..
Ale nigdy przenigdy nie miałam takiego krótkiego cyklu. Zawsze miałam po 30/36 dni średnio.. A dziś dopiero 21
Pierwszy jest od razu po zrobieniu. A drugi po czasie.. Nie no to serii jest niemożliwe. Po prostu po czasie się nie patrzy
Dokładnie, tak najlepiej. Trzymam kciukiJeśli jutro rano będzie też jakiś chujocien to zrobię jutro. Nie chce się nakręcać za bardzo, bo w głowie mam jednak myśl, że to w moim przypadku niemożliwe.
Ale w sumie te dziwne plamienie i w ogóle. Może coś mi się przestawiło.
Dokładnie tak jak piszesz dlatego nie nakręcam sięJa na tym pierwszym zdjęciu nic nie widzę, niestety ale możliwe że w realu lepiej to widać, na tym po czasie faktycznie jest, ale ja bym się nie nakręcała, bo jednak testy powinno się odczytywać w określonym czasie- później mogą fałszować wynik .
Kiedyś tak miałam przed pracą robiłam i też był hujocień , po pracy wróciłam i spojrzałam (nie wiem po co )była taka nawet kreska niebieska( no to był clearblue) , niestety w ciąży nie byłam
Powtórz jutro rano najlepiej
Na 1 widzę fabryczną, na 2 różową- więc zdecydowanie do powtórki test. Gdybym to była ja, trzymałabym 3 h bez picia jedzenia i nasikała na innej firmy teścik a jutro zdecydowanie z porannego kolejny trzymam kciuki ️️Nie mam pewności. Kompletnie nie robiłam nic w tym cyklu prócz trzonowania..
Ale nigdy przenigdy nie miałam takiego krótkiego cyklu. Zawsze miałam po 30/36 dni średnio.. A dziś dopiero 21
Pierwszy jest od razu po zrobieniu. A drugi po czasie.. Nie no to serii jest niemożliwe. Po prostu po czasie się nie patrzy
Tez bym to zrobiła gdybym nie pracowała do 22Na 1 widzę fabryczną, na 2 różową- więc zdecydowanie do powtórki test. Gdybym to była ja, trzymałabym 3 h bez picia jedzenia i nasikała na innej firmy teścik a jutro zdecydowanie z porannego kolejny trzymam kciuki ️️