reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Nie mam pewności. Kompletnie nie robiłam nic w tym cyklu prócz trzonowania..😅😅
Ale nigdy przenigdy nie miałam takiego krótkiego cyklu. Zawsze miałam po 30/36 dni średnio.. A dziś dopiero 21 🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️

Pierwszy jest od razu po zrobieniu. A drugi po czasie.. Nie no to serii jest niemożliwe. Po prostu po czasie się nie patrzy 🙊
Ja na tym pierwszym zdjęciu nic nie widzę, niestety ale możliwe że w realu lepiej to widać, na tym po czasie faktycznie jest, ale ja bym się nie nakręcała, bo jednak testy powinno się odczytywać w określonym czasie- później mogą fałszować wynik .
Kiedyś tak miałam przed pracą robiłam i też był hujocień , po pracy wróciłam i spojrzałam (nie wiem po co 🙈)była taka nawet kreska niebieska( no to był clearblue) , niestety w ciąży nie byłam 🤷‍♀️
Powtórz jutro rano najlepiej 😉

Ja na tym pierwszym zdjęciu nic nie widzę, niestety ale możliwe że w realu lepiej to widać, na tym po czasie faktycznie jest, ale ja bym się nie nakręcała, bo jednak testy powinno się odczytywać w określonym czasie- później mogą fałszować wynik .
Kiedyś tak miałam przed pracą robiłam i też był hujocień , po pracy wróciłam i spojrzałam (nie wiem po co 🙈)była taka nawet kreska niebieska( no to był clearblue) , niestety w ciąży nie byłam 🤷‍♀️
Powtórz jutro rano najlepiej 😉
Dokładnie tak jak piszesz dlatego nie nakręcam się 🙃

Nie mam pewności. Kompletnie nie robiłam nic w tym cyklu prócz trzonowania..😅😅
Ale nigdy przenigdy nie miałam takiego krótkiego cyklu. Zawsze miałam po 30/36 dni średnio.. A dziś dopiero 21 🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️

Pierwszy jest od razu po zrobieniu. A drugi po czasie.. Nie no to serii jest niemożliwe. Po prostu po czasie się nie patrzy 🙊
Na 1 widzę fabryczną, na 2 różową- więc zdecydowanie do powtórki test. Gdybym to była ja, trzymałabym 3 h bez picia jedzenia i nasikała na innej firmy teścik a jutro zdecydowanie z porannego kolejny 😁😊🥰 trzymam kciuki ✊✊

reklama
Cześć dziewczyny, jestem nową staraczka i tak jak Wy chciałabym ujrzeć już dwie kreski. Obecnie mam prawdopodobnie owulacje, z mężem już porzadzilismy 😁 więc nie wiem czy to jest forum dla mnie ,bo raczej testować będę na poczatku maja. Owu stwierdzona tylko przeze mnie, testy pozytywne i bol jajnika, sluz. Poza tym mam niedługo 30 lat i na stanie synka 3,5 roku

Do góry