reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

zazdroszczę ruchu ☺️ bo mojego starego to leniwce 🤣
Mojego plemniki też. Są jak kot... Wołasz ale się tylko popatrzą i żyją swoim życiem
😂
Bored Cat GIF

reklama
Przykro mi :( nie ma żadnych odpowiednich slow. A jak Ty się z tym wszystkich czujesz?
No z jednej strony kolejna bomba na leb, wiec ciężko. Z drugiej to juz kolejna bomba na łeb wiec mam doswiadczenie.
A tak ogólnie to czuje, że ta moja 'przygoda' ze staraniami powoli dobiega końca.
Nie będziemy robic in vitro, w immuno chyba tez jednak nie chcę iść.
Ale do wakacji zawieszamy temat. Moze swieze glowy inaczej spojrzą.

Dziewczyny czy mieliście ze można brać Glucophage 1000mg bez wcześniejszego badania glukozy? Lekarz nie zlecił mi badania tylko wypisał tab do brania rano i wieczorem, strasznie mi po nich niedobrze a wyczytałam w necie ze przepisuje sie mając zły cukier..
Zależy na jakiej podstawie wypisał te tabletki i w czym mają pomóc? Miałaś problemy z cukrem, pcos czy IO?
Ja na Twoim miejscu zbadałabym glukozę i insulinę na czczo i krzywe. Na własna rękę albo rodzinny może wypisać skierowanie.
Złe samopoczucie po metforminie to chyba typowy objaw. Przez pierwszy miesiąc mnie mdliło plus rewolucje żołądkowe. Po jakimś czasie organizm się przyzwyczaił.. teraz biorę też probiotyki do tego.

reklama
Zależy na jakiej podstawie wypisał te tabletki i w czym mają pomóc? Miałaś problemy z cukrem, pcos czy IO?
Ja na Twoim miejscu zbadałabym glukozę i insulinę na czczo i krzywe. Na własna rękę albo rodzinny może wypisać skierowanie.
Złe samopoczucie po metforminie to chyba typowy objaw. Przez pierwszy miesiąc mnie mdliło plus rewolucje żołądkowe. Po jakimś czasie organizm się przyzwyczaił.. teraz biorę też probiotyki do tego.
Nigdy nie badałam cukru ale lekarz zdiagnozował PCOS więc pewnie dlatego
:(:(

Do góry