reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

7 dni po owulacji, do miesiączki 8 dni 😅
To jedziemy podobnie, ja też 7-8 dni po owu jestem i podobnie nie mogę się doczekać testowania, ale staram się mocno.. pociesza mnie ze to ostatni tydzień pracy i 5 dni wolnego mnie czeka ohh, więc nawet jak przejdę załamanie z powodu negatywnego testu, będę miała czas odreagować;)

reklama
To jedziemy podobnie, ja też 7-8 dni po owu jestem i podobnie nie mogę się doczekać testowania, ale staram się mocno.. pociesza mnie ze to ostatni tydzień pracy i 5 dni wolnego mnie czeka ohh, więc nawet jak przejdę załamanie z powodu negatywnego testu, będę miała czas odreagować;)
Zazdroszczę bo ja z mężem jedziemy do Gdańska do jego babci więc już słyszę pytania… ona kilka dni po ślubie już dzwoniła z informacją ze czeka na prawnuki 🙈😂

U mnie tak samo :) dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam test chociaż wiedziałam że zdecydowanie za wcześnie i wyszedł negatywny.. oczywiście od razu czarne myśli 🙈 nie wiem czemu to sobie robię 🙈
Jak zdecydowanie za wcześnie, to nie dołuj się na zapas. Ja zawsze "w czasie za wcześnie " powtarzam sobie, że logiczne, że negatywny bo jest jeszcze czas. Głowa do góry, jeszcze wszystko moze się zdarzyć.

Wzmocnienie spermy trwa juz latami i niewiele to daje.
In vitro proponowali ale my nie bedziemy podchodzić
Kurde, nie wiem nawet co napisać, szczególnie, że obawiałaś się takiego obrotu spraw. Wydawało mi się serio, że ludzie podchodzą do inseminacji z gorszymi wynikami, nawet gdzieś tu ostatnio widziałam wpis, że jedna para podchodziła z morfologią 0% (ale wiadomo jak to z wpisami na forum bywa, może ktoś nieogar i dlatego tak wpisał). Być może to zależy od ich podejścia w tej klinice, za hajs by na pewnie zrobili 😡
Trzymaj się kochana 🫂

Jak zdecydowanie za wcześnie, to nie dołuj się na zapas. Ja zawsze "w czasie za wcześnie " powtarzam sobie, że logiczne, że negatywny bo jest jeszcze czas. Głowa do góry, jeszcze wszystko moze się zdarzyć.
Ja mam takie coś że chciałabym widzieć jak kreska z dnia na dzień robi się ciemna jak np u @olka11135 i to kusi aby testować wcześniej a z drugiej strony strach że nic się nie zobaczy, bo za wcześnie. Ale zagmatwane to co napisałam, ale taka prawda 😅

reklama
Do góry