reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Kurde, nie wiem nawet co napisać, szczególnie, że obawiałaś się takiego obrotu spraw. Wydawało mi się serio, że ludzie podchodzą do inseminacji z gorszymi wynikami, nawet gdzieś tu ostatnio widziałam wpis, że jedna para podchodziła z morfologią 0% (ale wiadomo jak to z wpisami na forum bywa, może ktoś nieogar i dlatego tak wpisał). Być może to zależy od ich podejścia w tej klinice, za hajs by na pewnie zrobili 😡
Trzymaj się kochana 🫂
Mysle, ze moj lekarz prywatnie by zrobil iUI z takimi wynikami. No ale narazie nie mam na to sily. Moj Stary powiedzial, ze chyba odstawia juz suple i leki i ma wyjebane. Rozumiem go. Ja nie biore nic procz euthyroxu juz 2 miesiace...

Ja bym robila, ale Stary nie chce. Juz jest zrezygnowany i nie chce wiecej hajsu na to wydawac... nie dziwie mu sie
Myślę że potrzebuję trochę czasu, jedyne co mogę poradzić to abyście odpoczęli, za jakiś czas na pewno się zdecyduje. Nie dziwię się mu, bo dla mężczyzny to też cios, jakby nie było..

reklama
Ja bym robila, ale Stary nie chce. Juz jest zrezygnowany i nie chce wiecej hajsu na to wydawac... nie dziwie mu sie
Może po uporządkowaniu myśli i uczuć, włączycie 5 bieg i jednak dacie Wam jeszcze szansę. Każda decyzja wymaga uporządkowania wcześniejszych emocji i obrania jakiegoś kierunku. Trzymam kciuki i przesyłam moc wsparcia w myślach💚

Do góry