agu77
Moderator
Gratulacje!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!
Super, oby ciemniał w każdym dniem. W takim razie, gdy jesteś mniej więcej tyle po owu to bardzo szybko wyłapałaś ciąże.. mi się nigdy tak szybko nic nie udałoNie byłam wczoraj. Generalnie uważałam, że jestem jakieś 6-8dpo więc głównie chciałam sprawdzić progesteron. Dorzuciłam betę. Progesteron przyszedł 8ng więc bez szału. Spodziewałam się więc negatywnej bety ... no i w sumie była negatywna tyle że 1,4 - do tej pory w żadnym labie nie miałam tak by mieć równy wynik. Zawsze był oznaczony znakiem mniejszości. Ich normy mówią że poniżej 1 brak ciąży, a ciąża od 5,8 - więc mój wynik wskazywał a ciąże urojoną
Idę jutro na powtórkę bety, ale skoro test złapał to chyba to jednak rośnie
Super, oby ciemniał w każdym dniem. W takim razie, gdy jesteś mniej więcej tyle po owu to bardzo szybko wyłapałaś ciąże.. mi się nigdy tak szybko nic nie udało
Rozumiem, w takim razie spokojnych 9 miesięcy. Imformuj nas na bieżąco, może nie udzielam się często ale czytam sporo zarażaj nas!!Powiem tak - bardzo mnie to cieszy i uspokaja gdyż - moja ciąża pozamaciczna była z później implantacji. A tutaj mogłam być wczoraj max. 10dpo ale to i tak naciągane, patrząc np. na to że 10.04 wyszedł mi najmocniejszy test owulacyjny także to że zadziało się to szybko nastraja mnie bardzo pozytywnie
Widzę, że powoli fala okresów i negatywnych testów się kończy może razem z @margaretka.x odwróćcie złą passę oby!Powiem tak - bardzo mnie to cieszy i uspokaja gdyż - moja ciąża pozamaciczna była z później implantacji. A tutaj mogłam być wczoraj max. 10dpo ale to i tak naciągane, patrząc np. na to że 10.04 wyszedł mi najmocniejszy test owulacyjny także to że zadziało się to szybko nastraja mnie bardzo pozytywnie
wow! Trzymam kciuki!!!!
wiedziałam, że będziesz ze mną na wątku!
Olka już styczniowki otwierawiedziałam, że będziesz ze mną na wątku!
ona jest na przełomie, więc na grudniówkach też będzie! Znowu wspólna ciąża!!!! To przeznaczenie!Olka już styczniowki otwiera
wow! Trzymam kciuki!!!!
Edit: widzialam że otworzyłas mamusie styczniowe - będzie niezapomniany sylwester?