reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Moja mama na odwrót - nie pali jej się do bycia babcią ale nie dziwie jej się, w domu jest mój brat, który dopiero skończył 15 lat, więc ona nie ma potrzeby kolejnego dziecka w rodzinie bo jedno jeszcze wychowuje :) ale ogólnie wspiera, jak jej płakałam zimą to mnie mocno pocieszała, śmiała się, że jak wiosną bociana zobaczy to do płotu upaluje i będzie na mnie czekał 😅
to u mnie akurat mama jest już osoba starsza, ma 68 lat (choć wcale nie wygląda i się nie czuje, raczej taka młodzieżowa babcia z niej). Ma już trzy wnuczki, jedna jest dorosła i co ciekawe jest aktualnie w ciąży 😅😑

reklama
to u mnie akurat mama jest już osoba starsza, ma 68 lat (choć wcale nie wygląda i się nie czuje, raczej taka młodzieżowa babcia z niej). Ma już trzy wnuczki, jedna jest dorosła i co ciekawe jest aktualnie w ciąży 😅😑
Moja Mama ma 63 lata. Jest bardzo zadbana i calkiem młodzieżowa w stylu ubierania i z zachowania. Nie lubi siedzieć w miejscu, wciąż coś robi, dba o dom i ogród a w zimowym czasie ćwiczy jakieś swoje fitnessy. Mimo, że jest juz na emeryturze zdarza się jej czasami praca na umowę zlecenie, bo nie chce się zasiedzieć jak to ludzie w jej wieku potrafią. Ma 5 wnucząt i uwielbia z nimi shopping 🙃🤭

Ostatnia edycja:
Matko dopiero za 3 razem zrozumiałam co napisałaś 😂 moja pierwsza myśl - 68 lat i w ciąży?! No niezle 😀 chyba kawa potrzebna na cito 😅

Wiecie co, jak tam wasze 💩? Wolę już dyskusje o sraczkach.
Ej tak się naczytalam ,że mnie ganiało 2 dni + to plamienie. 😆

Happy Poop GIF

reklama
Do góry