reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Moja mama na odwrót - nie pali jej się do bycia babcią ale nie dziwie jej się, w domu jest mój brat, który dopiero skończył 15 lat, więc ona nie ma potrzeby kolejnego dziecka w rodzinie bo jedno jeszcze wychowuje :) ale ogólnie wspiera, jak jej płakałam zimą to mnie mocno pocieszała, śmiała się, że jak wiosną bociana zobaczy to do płotu upaluje i będzie na mnie czekał 😅
to u mnie akurat mama jest już osoba starsza, ma 68 lat (choć wcale nie wygląda i się nie czuje, raczej taka młodzieżowa babcia z niej). Ma już trzy wnuczki, jedna jest dorosła i co ciekawe jest aktualnie w ciąży 😅😑

reklama
to u mnie akurat mama jest już osoba starsza, ma 68 lat (choć wcale nie wygląda i się nie czuje, raczej taka młodzieżowa babcia z niej). Ma już trzy wnuczki, jedna jest dorosła i co ciekawe jest aktualnie w ciąży 😅😑
Moja Mama ma 63 lata. Jest bardzo zadbana i calkiem młodzieżowa w stylu ubierania i z zachowania. Nie lubi siedzieć w miejscu, wciąż coś robi, dba o dom i ogród a w zimowym czasie ćwiczy jakieś swoje fitnessy. Mimo, że jest juz na emeryturze zdarza się jej czasami praca na umowę zlecenie, bo nie chce się zasiedzieć jak to ludzie w jej wieku potrafią. Ma 5 wnucząt i uwielbia z nimi shopping 🙃🤭

Ostatnia edycja:
Matko dopiero za 3 razem zrozumiałam co napisałaś 😂 moja pierwsza myśl - 68 lat i w ciąży?! No niezle 😀 chyba kawa potrzebna na cito 😅

Wiecie co, jak tam wasze 💩? Wolę już dyskusje o sraczkach.
Ej tak się naczytalam ,że mnie ganiało 2 dni + to plamienie. 😆

Happy Poop GIF

reklama
Do góry