reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Śniło mi się, że moje testy, które do tej pory zrobilam, na nastepny dzień zamieniły się w pozytywne. Ogólnie kitram testy w kosmetyczce, te zrobione, jakby nie wiem, wynik mial sie zmienić... no i taki sen, ze się budzę, a te kilka testów sa pozytywne... 5 dni do okresu.... 2 osoby z mojego otoczenia wiedzą o staraniach, mówią "odpuść"... ale sie nie da.
101 letnia babcia mojego Puzzla jest w szpitalu, w stanie krytycznym, dzisiaj przeszlo mi przez myś, ze Babcia zwalnia dla nas miejsce... jedno zycie gaśnie, inne sie tworzy... oszaleje.
24.04, w 30 DC ide do gin. Możliwe, że zobaczy, jeśli sie udało.. jesli nie da mi zastrzyk Ovitrelle na majowy cykl... mam dość tych dłużących sie dni i liczenia :( ale jak wyłączyć myśli, kiedy czegoś pragniesz ? :(

reklama
Oo 😵‍💫 ale nie ma co sobie głowy zawracać! Zawsze trzeba mieć nadzieje i dobrze się z Partnerem bawić. 🤩🤩🤩
Moja siostra tez miała niepłodność idiopatyczną, a tu proszę mam trzy zdrowe córki 🥰
Moim zdaniem dużo robi psychika 😖
Im bardziej człowiek myśli tym gorzej na tym wychodzi!!

Staram się myśleć pozytywnie ale przy każdym negatywnym teście płaczę. Te załamki są jednorazowe, ale niestety są. W momencie w którym dostaje okres jestem gotowa do działania i dalszej diagnostyki. Po jakim czasie twojej siostrze udało się zajść w ciąże?

Oo 😵‍💫 ale nie ma co sobie głowy zawracać! Zawsze trzeba mieć nadzieje i dobrze się z Partnerem bawić. 🤩🤩🤩
Moja siostra tez miała niepłodność idiopatyczną, a tu proszę mam trzy zdrowe córki 🥰
nie wiem ile jesteś na kreskach ale to chyba najgorsza rada pisać komuś o psychice 🙄 większość dziewczyn tutaj nie wierzy w magiczne odpuszczenie

Sick Puke GIF

Rzygam cudownym odpuszczeniem

W sensie że np niedrozne jajowody czy moja ciąża pozamaciczna to moja wina bo za dużo myślałam o ciąży?

Ja naprawdę Cię proszę o przeczytanie pierwszego posta z tej strony.
A jeżeli ciężko wrócić do strony pierwszej to wklejam najważniejsze informacje:
"Zapisujemy się na testowanie! Proszę w pierwszym poście opowiedz nam coś o sobie. Pamiętaj by ustawić avatar - pozwoli nam to lepiej Cię zapamiętać 👧 Ten wątek nie służy ocenom testów z tzw. ni gruchy ni pietruchy ;) Jak któraś ma urodziny w tym przepięknym wiosennym 🌼 miesiącu to też proszę o info dostaniecie 👑

To nie jest wątek, w którym piszemy o magicznej mocy odpuszczenia. Chcesz napisać, że odpuszczenie działa – szukaj dalej 🤯

Jeżeli chcesz dyskutować w wątku - zapisz się na testowanie lub w tryb pauzujący. Nie chcemy by wypowiadały się tu osoby postronne :)"

nie wiem ile jesteś na kreskach ale to chyba najgorsza rada pisać komuś o psychice 🙄 większość dziewczyn tutaj nie wierzy w magiczne odpuszczenie
Ponieważ znam to z własnego doświadczenia 🤷‍♀️
Nie mówię żeby sobie odpuszczały. Chodzi mi o to żeby próbować się dobrze bawić z partnerem i nie myśleć za dużo o tym. Znam przypadki gdy kobiety sobie „psychicznie” odpuścimy i w ciąże zawszy.

takie jest moje zdanie 🤗
Dużo robi psychika.. im bardziej człowiek myśli tym gorzej na tym wychodzi.

I tak w każdej kwestii 🤷‍♀️

reklama
Do góry