reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Śniło mi się, że moje testy, które do tej pory zrobilam, na nastepny dzień zamieniły się w pozytywne. Ogólnie kitram testy w kosmetyczce, te zrobione, jakby nie wiem, wynik mial sie zmienić... no i taki sen, ze się budzę, a te kilka testów sa pozytywne... 5 dni do okresu.... 2 osoby z mojego otoczenia wiedzą o staraniach, mówią "odpuść"... ale sie nie da.
101 letnia babcia mojego Puzzla jest w szpitalu, w stanie krytycznym, dzisiaj przeszlo mi przez myś, ze Babcia zwalnia dla nas miejsce... jedno zycie gaśnie, inne sie tworzy... oszaleje.
24.04, w 30 DC ide do gin. Możliwe, że zobaczy, jeśli sie udało.. jesli nie da mi zastrzyk Ovitrelle na majowy cykl... mam dość tych dłużących sie dni i liczenia :( ale jak wyłączyć myśli, kiedy czegoś pragniesz ? :(

reklama
Oo 😵‍💫 ale nie ma co sobie głowy zawracać! Zawsze trzeba mieć nadzieje i dobrze się z Partnerem bawić. 🤩🤩🤩
Moja siostra tez miała niepłodność idiopatyczną, a tu proszę mam trzy zdrowe córki 🥰
Moim zdaniem dużo robi psychika 😖
Im bardziej człowiek myśli tym gorzej na tym wychodzi!!

Staram się myśleć pozytywnie ale przy każdym negatywnym teście płaczę. Te załamki są jednorazowe, ale niestety są. W momencie w którym dostaje okres jestem gotowa do działania i dalszej diagnostyki. Po jakim czasie twojej siostrze udało się zajść w ciąże?

Oo 😵‍💫 ale nie ma co sobie głowy zawracać! Zawsze trzeba mieć nadzieje i dobrze się z Partnerem bawić. 🤩🤩🤩
Moja siostra tez miała niepłodność idiopatyczną, a tu proszę mam trzy zdrowe córki 🥰
nie wiem ile jesteś na kreskach ale to chyba najgorsza rada pisać komuś o psychice 🙄 większość dziewczyn tutaj nie wierzy w magiczne odpuszczenie

Sick Puke GIF

Rzygam cudownym odpuszczeniem

W sensie że np niedrozne jajowody czy moja ciąża pozamaciczna to moja wina bo za dużo myślałam o ciąży?

Ja naprawdę Cię proszę o przeczytanie pierwszego posta z tej strony.
A jeżeli ciężko wrócić do strony pierwszej to wklejam najważniejsze informacje:
"Zapisujemy się na testowanie! Proszę w pierwszym poście opowiedz nam coś o sobie. Pamiętaj by ustawić avatar - pozwoli nam to lepiej Cię zapamiętać 👧 Ten wątek nie służy ocenom testów z tzw. ni gruchy ni pietruchy ;) Jak któraś ma urodziny w tym przepięknym wiosennym 🌼 miesiącu to też proszę o info dostaniecie 👑

To nie jest wątek, w którym piszemy o magicznej mocy odpuszczenia. Chcesz napisać, że odpuszczenie działa – szukaj dalej 🤯

Jeżeli chcesz dyskutować w wątku - zapisz się na testowanie lub w tryb pauzujący. Nie chcemy by wypowiadały się tu osoby postronne :)"

nie wiem ile jesteś na kreskach ale to chyba najgorsza rada pisać komuś o psychice 🙄 większość dziewczyn tutaj nie wierzy w magiczne odpuszczenie
Ponieważ znam to z własnego doświadczenia 🤷‍♀️
Nie mówię żeby sobie odpuszczały. Chodzi mi o to żeby próbować się dobrze bawić z partnerem i nie myśleć za dużo o tym. Znam przypadki gdy kobiety sobie „psychicznie” odpuścimy i w ciąże zawszy.

takie jest moje zdanie 🤗
Dużo robi psychika.. im bardziej człowiek myśli tym gorzej na tym wychodzi.

I tak w każdej kwestii 🤷‍♀️

reklama
Do góry