Nasturtium
Fanka BB :)
Niektórym pomaga, innym nie, mnie akurat nie pomógł.Łykam od dwóch cykli kapsułki oleju z wiesiołka, gdzieś wyczytałam że pomaga na śluz. Jak jest naprawdę to nie wiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niektórym pomaga, innym nie, mnie akurat nie pomógł.Łykam od dwóch cykli kapsułki oleju z wiesiołka, gdzieś wyczytałam że pomaga na śluz. Jak jest naprawdę to nie wiem
Co do śluzu, na pewno warto dużo pić (niekoniecznie ), trudno mi powiedzieć, czy działa, mnie to trudno zawsze wychodziło.Łykam od dwóch cykli kapsułki oleju z wiesiołka, gdzieś wyczytałam że pomaga na śluz. Jak jest naprawdę to nie wiem
Ja miałam podobnie też plamienie w styczniu i nigdy takiego nie miałam.To ja się może odniosę bo też miałam taki psikus w tym cyklu w 12dc miałam według mnie dość mocne plamienie. Nigdy tak nie miałam. Poszłam dzień później na USG tj. w 13dc i nawet nie był to mój jakiś okres około owulacyjny. Wyszło, że w sumie nie widać skąd te plamienie, ale też nie nic niepokojącego. Jakby się pojawiło ponownie miałam wcześniej iść na wizytę do lekarza, ale na szczęście od tego czasu spokój
Mi odrazu po majowce zbliżają się płodne, czas zaczać trzonowanieMi na majówkę
Mi witamina E poprawiła glutki, a raczej zwiększyła trochę ilość śluzu. Nie miałam tak żeby nie mieć wcale.Łykam od dwóch cykli kapsułki oleju z wiesiołka, gdzieś wyczytałam że pomaga na śluz. Jak jest naprawdę to nie wiem
My trzonujemy dzień w dzień od zakonczenia miesiączki i będziemy trzonowac dopóki starczy sił nie wiem jak nic z tego nie wyjdzie to będę zawiedzionaMi odrazu po majowce zbliżają się płodne, czas zaczać trzonowanie
My trzonujemy dzień w dzień od zakonczenia miesiączki i będziemy trzonowac dopóki starczy sił nie wiem jak nic z tego nie wyjdzie to będę zawiedziona
Bardzo jestem ciekawa, ktora z tego szanownego grona wysika pozytyw i termin styczeń 2024 i założy wątek. Nie przyjmuje do wiadomości, by była to dziewczyna z poza tego wątku Spinać siuśki i dawać tu ostatnie grudniowe dzieci oraz pierwsze styczniowe
Bardzo jestem ciekawa, ktora z tego szanownego grona wysika pozytyw i termin styczeń 2024 i założy wątek. Nie przyjmuje do wiadomości, by była to dziewczyna z poza tego wątku Spinać siuśki i dawać tu ostatnie grudniowe dzieci oraz pierwsze styczniowe