królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
bardzo mnie zaintrygowało dlaczego akurat w środę czy chcesz nam to wyjawić?
Bo środa dzień loda i trzeba opłukać gardełko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bardzo mnie zaintrygowało dlaczego akurat w środę czy chcesz nam to wyjawić?
Nie mogę ze szczegółami, ale od jakiegoś czasu celebruję każdą środę, bo wtedy wydarzyło się coś mega miłego Nie ma to jak dobry powód, żeby napić się winka w tygodniubardzo mnie zaintrygowało dlaczego akurat w środę czy chcesz nam to wyjawić?
w lewym 14mm w 12 dc (wg ginekologa za mały jak na ten dzień cyklu i jeśli pęknie to 19-20 dc). Jak widac popadam w paranoję bo jest 17 dc Może już na sile tego śluzu szukam, pokładam jakieś wielkie nadzieje w tym cyklu jak nigdy"W pochwie wydzielina śluzowa" to chyba dobry znak.
Ja bardziej nie mam opisów lecz na usg widać taką czarną kreskę. A nic lekarz nie mówił?
Pęcherzyki są? (Sorka jak pisałaś wcześnie j, moze przegapilam bo patrze z doskoku)
mierzysz temperature? bedziesz w razie czego wiedziec kiedy mogla byc owuw lewym 14mm w 12 dc (wg ginekologa za mały jak na ten dzień cyklu i jeśli pęknie to 19-20 dc). Jak widac popadam w paranoję bo jest 17 dc Może już na sile tego śluzu szukam, pokładam jakieś wielkie nadzieje w tym cyklu jak nigdy
Mierze ale nie wiem czy się sugerować. Kilkukrotnie zmierzyłam o innych porachmierzysz temperature? bedziesz w razie czego wiedziec kiedy mogla byc owu
bo ten sluz to rzeczywiscie malo wiarygodna sprawa. Dopki nie nie jest gesty i mleczny co by raczej nie pomagalo plemnikom, to nie ma co sie martwic. Moj w tym cyklu tez jakis super dziwny, czasami moze zmiana diety czy cokolwiek innego moze wplynac
ale masz żylaki ja tu mówię o takich serio przypadkach gdzie osoby bez jakichkolwiek wskazań biorą jako magiczny środek na utrzymanie ciąży bo się gdzieś tam naczytały. A niestety są takie przypadkiNo ale acard jest też według ulotki "do profilaktycznego stosowania w chorobach, które grożą powstaniem zakrzepów i zatorów" więc jak np. ja mam genetycznie problemy z żylakami to w teorii też mogłabym brać profilaktycznie. Nie muszę mieć stricte trombofilii czy innego związku z ronieniem ciąż
tez pije i zazwyczaj mialam "gluta" ale w tym cyklu sluz jakby bardziej wodnisty, pewnie podobnie jak u Ciebie i postanowila sie tym nie przejmowacŁykam od dwóch cykli kapsułki oleju z wiesiołka, gdzieś wyczytałam że pomaga na śluz. Jak jest naprawdę to nie wiem
Łykam od dwóch cykli kapsułki oleju z wiesiołka, gdzieś wyczytałam że pomaga na śluz. Jak jest naprawdę to nie wiem
Środa to jest juz taki mały weekend, tak ze czemu nieNie mogę ze szczegółami, ale od jakiegoś czasu celebruję każdą środę, bo wtedy wydarzyło się coś mega miłego Nie ma to jak dobry powód, żeby napić się winka w tygodniu