reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Hej dziewczynki pozniej was postaram sie nadgonic a mam tego sporo. Zmienilam endo i zmienil mi leki na letrox ladnie tsh spada. Dzis wracam od gina bo.moje cykle.40 dniowe sa mega dlugie. Macica czyta jajniki z malymi.ladnymi pecherzykami. Podejrzewa ze owulacja wystepuje w 26 dc. Narazie dostalam Primolut- Nor na uregulowanie cyklu od 16 dc przez 10 dni. I czekamy co przyniesie nastepny miesiac.

reklama
@olka11135 wpisz mi proszę @ :)

@Serio ja zauważyłam dużą różnicę w występowaniu migren podczas brania acardu. Choruję na migrenę przewlekłą i gdy brałam acard, to migreny praktycznie nie występowały, miałam może 5 migren na miesiąc. Teraz ok. miesiąc temu odstawilam i wróciła stara częstotliwość, od wtorku będę wracać do acardu. U mnie może to być zbieg okoliczności, nie czytałam nigdzie żadnych badań na temat związku migren z acardem, u mnie to wyszło jako skutek uboczny po prostu, bo acard brałam w innym celu. Być może to jest jeszcze działanie uboczne innego z supli, które brałam, ale suple odstawilam dwa miesiące temu, acard miesiąc temu i to po odstawieniu acardu migreny wróciły do starej częstotliwości

Dziewczyny mam załamkę.. byłam odebrać wyniki i cukier oraz hba1c wyszły wręcz książkowo. Wiem, że nie raz cukier jest okej i krzywa wychodzi źle. Liczyłam , że jednak wyjdzie coś nie tak i znajdę jakąś przyczynę tej głupiej niepłodności.. ale nie 🤬. „ Jest pani okazem zdrowia”. Już mam dość ślepych zaułków. W czwartek pojeżdżę po mieście przed pracą i poszukam jakiegoś endo albo diabetologa który może mi zrobi tą krzywą cukrową. W poniedziałek mam termin u ginki i zobaczymy co ona mi powie.

Witam was drogie Kobietki 🤗
Dzisiaj jest to mój 7 dzień po owulacji.. nie wiem czemu ale tknęło mnie na zrobienie testu 😵‍💫🙄 ledwo widoczna kreska wyszła na teście. Czy któraś z was tez już tak wcześnie testowała?
Jutro powtórzę test z rana 🙈🤦🏼‍♀️
A jaki miałaś test? Mi np na facelle ostatnio wyszła blada ale pink i jeszcze jeden test innej firmy na drugi dzień już nic nie pokazały :/ ale życzę Ci, żeby u Ciebie było inaczej !

Dziewczyny mam załamkę.. byłam odebrać wyniki i cukier oraz hba1c wyszły wręcz książkowo. Wiem, że nie raz cukier jest okej i krzywa wychodzi źle. Liczyłam , że jednak wyjdzie coś nie tak i znajdę jakąś przyczynę tej głupiej niepłodności.. ale nie 🤬. „ Jest pani okazem zdrowia”. Już mam dość ślepych zaułków. W czwartek pojeżdżę po mieście przed pracą i poszukam jakiegoś endo albo diabetologa który może mi zrobi tą krzywą cukrową. W poniedziałek mam termin u ginki i zobaczymy co ona mi powie.
kurde, przykro mi, chociaż trochę mi głupio pisać, że mi przykro, że masz super wyniki

Dzisiaj jest to mój 7 dzień po owulacji.. nie wiem czemu ale tknęło mnie na zrobienie testu 😵‍💫🙄 ledwo widoczna kreska wyszła na teście. Czy któraś z was tez już tak wcześnie testowała?
Wiem tylko, że Cię nie kojarzę. Sprawdź pierwszą stronę wątku i pierwszy wpis.

Byłaś u nas zapisana na testowanie? Bo nie widzę cię na głównej

reklama
Do góry