reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Hej dziewczynki pozniej was postaram sie nadgonic a mam tego sporo. Zmienilam endo i zmienil mi leki na letrox ladnie tsh spada. Dzis wracam od gina bo.moje cykle.40 dniowe sa mega dlugie. Macica czyta jajniki z malymi.ladnymi pecherzykami. Podejrzewa ze owulacja wystepuje w 26 dc. Narazie dostalam Primolut- Nor na uregulowanie cyklu od 16 dc przez 10 dni. I czekamy co przyniesie nastepny miesiac.

reklama
@olka11135 wpisz mi proszę @ :)

@Serio ja zauważyłam dużą różnicę w występowaniu migren podczas brania acardu. Choruję na migrenę przewlekłą i gdy brałam acard, to migreny praktycznie nie występowały, miałam może 5 migren na miesiąc. Teraz ok. miesiąc temu odstawilam i wróciła stara częstotliwość, od wtorku będę wracać do acardu. U mnie może to być zbieg okoliczności, nie czytałam nigdzie żadnych badań na temat związku migren z acardem, u mnie to wyszło jako skutek uboczny po prostu, bo acard brałam w innym celu. Być może to jest jeszcze działanie uboczne innego z supli, które brałam, ale suple odstawilam dwa miesiące temu, acard miesiąc temu i to po odstawieniu acardu migreny wróciły do starej częstotliwości

Dziewczyny mam załamkę.. byłam odebrać wyniki i cukier oraz hba1c wyszły wręcz książkowo. Wiem, że nie raz cukier jest okej i krzywa wychodzi źle. Liczyłam , że jednak wyjdzie coś nie tak i znajdę jakąś przyczynę tej głupiej niepłodności.. ale nie 🤬. „ Jest pani okazem zdrowia”. Już mam dość ślepych zaułków. W czwartek pojeżdżę po mieście przed pracą i poszukam jakiegoś endo albo diabetologa który może mi zrobi tą krzywą cukrową. W poniedziałek mam termin u ginki i zobaczymy co ona mi powie.

Witam was drogie Kobietki 🤗
Dzisiaj jest to mój 7 dzień po owulacji.. nie wiem czemu ale tknęło mnie na zrobienie testu 😵‍💫🙄 ledwo widoczna kreska wyszła na teście. Czy któraś z was tez już tak wcześnie testowała?
Jutro powtórzę test z rana 🙈🤦🏼‍♀️
A jaki miałaś test? Mi np na facelle ostatnio wyszła blada ale pink i jeszcze jeden test innej firmy na drugi dzień już nic nie pokazały :/ ale życzę Ci, żeby u Ciebie było inaczej !

Dziewczyny mam załamkę.. byłam odebrać wyniki i cukier oraz hba1c wyszły wręcz książkowo. Wiem, że nie raz cukier jest okej i krzywa wychodzi źle. Liczyłam , że jednak wyjdzie coś nie tak i znajdę jakąś przyczynę tej głupiej niepłodności.. ale nie 🤬. „ Jest pani okazem zdrowia”. Już mam dość ślepych zaułków. W czwartek pojeżdżę po mieście przed pracą i poszukam jakiegoś endo albo diabetologa który może mi zrobi tą krzywą cukrową. W poniedziałek mam termin u ginki i zobaczymy co ona mi powie.
kurde, przykro mi, chociaż trochę mi głupio pisać, że mi przykro, że masz super wyniki

Dzisiaj jest to mój 7 dzień po owulacji.. nie wiem czemu ale tknęło mnie na zrobienie testu 😵‍💫🙄 ledwo widoczna kreska wyszła na teście. Czy któraś z was tez już tak wcześnie testowała?
Wiem tylko, że Cię nie kojarzę. Sprawdź pierwszą stronę wątku i pierwszy wpis.

Byłaś u nas zapisana na testowanie? Bo nie widzę cię na głównej

reklama
Do góry