reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Kurcze wzięłam ten jeszcze jeden zastrzyk rekovelle.
U mnie rosną po gonadotropinach swoim tępem ale urosly zawsze do owulacji...
Pozostaje mi poczekac chyba i nie wywoływać okresu.
Moze pojde na monitoring zanim zdecyduje co dalej....tylko ten sluz taki niezbyt, trochę mam ale nie jest jak woda 😞
Nie wiedziałam, ze tak to działa na estradiol 🤔
U mnie estradiol miał szczyt ok 3-4 dni po ostatnim zastrzyku gonadotropin. Za każdym razem. Im dłużej brałam zastrzyki tym później owulacja.

reklama

Załączniki

• IMG_2675.jpeg
    IMG_2675.jpeg
    78,3 KB · Wyświetleń: 108
Kaleko. Ledwo chodzę, czyli prawie cały czas leżę. Nie dowiozą mi mojego indyjskiego 🥲🥲🥲.
A jak u Ciebie, jak się czujesz?
Dziękuje, że pytasz. To dziwne, ale dobrze. Jesteśmy po poważnej i szczerej rozmowie z mężem. Najważniejsze, że jesteśmy w tym razem. Oglądaliśmy wczoraj serial do 1:37 i przegoniła nas tylko chwilowa przerwa internetu i zatrzymanie serialu. Uśmialiśmy się jak głupi. Nawet miałam wyrzuty, że tak szybko doszłam do siebie. A później zdałam sobie sprawę, że blizna po tej sytuacji będzie zawsze w sercu, ale głowa pracuje dobrze. Wypłakałam co moje i pomalutku podnoszę się krok po kroku do powrotu do starań.
Myślenice nad staraniami o dziecko
Każda z nas ma zapewne takie myśli kilka razy w ciągu dnia. W tym towarzystwie nie jesteś sama. Co dokładnie chodzi Ci po głowie?
mnie się ostatnio śniło, ze koleżanka wysłała mi zdjęcia testu ciążowego, ze jest w ciąży! Pare dni później faktycznie dostałam fotkę testu 😎😎😎 także zapraszam do moich snów! Przepowiem Wam ciąże 🤣
Również należę do tego grona, które posiada sny przepowiadające. Wysoka intuicja? Nie wiem jak to nazwać. Na przykład przed świętami w sobotę śniła mi się babcia męża, że zmarła. W święta dowiedzieliśmy się, że zmarła babcia, ale nie męża tylko w bardzo bliskiej rodzinie.
U nas bardzo leniwe. Mnie wszystko boli, nic mi się nie chce.
Dla mnie najgorszy okres to ten po owulacji, a przed okresem :(

Pogoda miała być ładna, a jest taka se
Tak, ten czas oczekiwania jest najgorszy. Hormony, które buzują i nie pomagają głowie. Tulę bardzo. Masz coś co pomaga Ci w tym czasie?

Dziewczyny nie daje mi to spokoju.
Miałyście do czynienia z niskim estradiolem pomimo stymulacji? Wiecie czy mozna cos z tym zrobic? Zastanawiam się czy zrobic jeszcze raz to badanie np. we wtorek kiedy powinien miec juz np. 22-23 mm ? Lekarka chce wywowałać @
@lady_in_blue Ty masz kochana zdaje się wiedzę w tym temacie, podpowiesz coś?
To zależy co to znaczy niski estradiol, kiedy był badany i jak tam pęcherzyki w tym czasie.

mnie się ostatnio śniło, ze koleżanka wysłała mi zdjęcia testu ciążowego, ze jest w ciąży! Pare dni później faktycznie dostałam fotkę testu 😎😎😎 także zapraszam do moich snów! Przepowiem Wam ciąże 🤣
Co trzeba zrobić żeby być w Twoim śnie?😁
To jednak sprowadza się do tego, że jak myślisz o danej osobie, gadacie o czymś, to potem się śni 🙃. Sny nie są z doooopy😝.

reklama
Co trzeba zrobić żeby być w Twoim śnie?😁
To jednak sprowadza się do tego, że jak myślisz o danej osobie, gadacie o czymś, to potem się śni 🙃. Sny nie są z doooopy😝.
Znaczenie mojego dzisiejszego snu :

Włamanie do domu wskazuje na impulsywne myśli, ale może też wskazywać na zbyt mocne potrzeby seksualne i chęć przeżycia seksualnych przygód.

No dobra, jestem w okołoowulacyjnym okresie - rano był trzoning 🤣🤣 Zgadza się

Do góry