reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Kurcze wzięłam ten jeszcze jeden zastrzyk rekovelle.
U mnie rosną po gonadotropinach swoim tępem ale urosly zawsze do owulacji...
Pozostaje mi poczekac chyba i nie wywoływać okresu.
Moze pojde na monitoring zanim zdecyduje co dalej....tylko ten sluz taki niezbyt, trochę mam ale nie jest jak woda 😞
Nie wiedziałam, ze tak to działa na estradiol 🤔
U mnie estradiol miał szczyt ok 3-4 dni po ostatnim zastrzyku gonadotropin. Za każdym razem. Im dłużej brałam zastrzyki tym później owulacja.

reklama

Załączniki

• IMG_2675.jpeg
    IMG_2675.jpeg
    78,3 KB · Wyświetleń: 102
Kaleko. Ledwo chodzę, czyli prawie cały czas leżę. Nie dowiozą mi mojego indyjskiego 🥲🥲🥲.
A jak u Ciebie, jak się czujesz?
Dziękuje, że pytasz. To dziwne, ale dobrze. Jesteśmy po poważnej i szczerej rozmowie z mężem. Najważniejsze, że jesteśmy w tym razem. Oglądaliśmy wczoraj serial do 1:37 i przegoniła nas tylko chwilowa przerwa internetu i zatrzymanie serialu. Uśmialiśmy się jak głupi. Nawet miałam wyrzuty, że tak szybko doszłam do siebie. A później zdałam sobie sprawę, że blizna po tej sytuacji będzie zawsze w sercu, ale głowa pracuje dobrze. Wypłakałam co moje i pomalutku podnoszę się krok po kroku do powrotu do starań.
Myślenice nad staraniami o dziecko
Każda z nas ma zapewne takie myśli kilka razy w ciągu dnia. W tym towarzystwie nie jesteś sama. Co dokładnie chodzi Ci po głowie?
mnie się ostatnio śniło, ze koleżanka wysłała mi zdjęcia testu ciążowego, ze jest w ciąży! Pare dni później faktycznie dostałam fotkę testu 😎😎😎 także zapraszam do moich snów! Przepowiem Wam ciąże 🤣
Również należę do tego grona, które posiada sny przepowiadające. Wysoka intuicja? Nie wiem jak to nazwać. Na przykład przed świętami w sobotę śniła mi się babcia męża, że zmarła. W święta dowiedzieliśmy się, że zmarła babcia, ale nie męża tylko w bardzo bliskiej rodzinie.
U nas bardzo leniwe. Mnie wszystko boli, nic mi się nie chce.
Dla mnie najgorszy okres to ten po owulacji, a przed okresem :(

Pogoda miała być ładna, a jest taka se
Tak, ten czas oczekiwania jest najgorszy. Hormony, które buzują i nie pomagają głowie. Tulę bardzo. Masz coś co pomaga Ci w tym czasie?

Dziewczyny nie daje mi to spokoju.
Miałyście do czynienia z niskim estradiolem pomimo stymulacji? Wiecie czy mozna cos z tym zrobic? Zastanawiam się czy zrobic jeszcze raz to badanie np. we wtorek kiedy powinien miec juz np. 22-23 mm ? Lekarka chce wywowałać @
@lady_in_blue Ty masz kochana zdaje się wiedzę w tym temacie, podpowiesz coś?
To zależy co to znaczy niski estradiol, kiedy był badany i jak tam pęcherzyki w tym czasie.

mnie się ostatnio śniło, ze koleżanka wysłała mi zdjęcia testu ciążowego, ze jest w ciąży! Pare dni później faktycznie dostałam fotkę testu 😎😎😎 także zapraszam do moich snów! Przepowiem Wam ciąże 🤣
Co trzeba zrobić żeby być w Twoim śnie?😁
To jednak sprowadza się do tego, że jak myślisz o danej osobie, gadacie o czymś, to potem się śni 🙃. Sny nie są z doooopy😝.

reklama
Co trzeba zrobić żeby być w Twoim śnie?😁
To jednak sprowadza się do tego, że jak myślisz o danej osobie, gadacie o czymś, to potem się śni 🙃. Sny nie są z doooopy😝.
Znaczenie mojego dzisiejszego snu :

Włamanie do domu wskazuje na impulsywne myśli, ale może też wskazywać na zbyt mocne potrzeby seksualne i chęć przeżycia seksualnych przygód.

No dobra, jestem w okołoowulacyjnym okresie - rano był trzoning 🤣🤣 Zgadza się

Do góry