reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Kurcze czy Wy po owulacji macie praktycznie od razu niepłodny śluz? Ja miałam peak przedwczoraj, wczoraj ból jakby już coś tam podrażniło po pęknięciu a dzisiaj na papierze znowu zauważyłam przejrzysty rozciągliwy śluz 🤔 mąż wykorzystany wczoraj ale nie wiem czy ja i Amol jutro też striptizu nie musimy zrobić 🫣

Niby znakiem rozpoznawczym tego, że owulacja się odbyła jest zmiana śluzu na nieplodny.

reklama
Co w ogóle robicie w ten czwartkowy wieczór? Mój chłop na meczu, a ja się odstresuję przy muzyce :)
Ja z racji piku, trzonowałam z mężem ostro , a teraz siedzie i klikam bez sensu na telefonie, nie robiąc nic co wartościowe, siedzę w fotelu rozkładanym, i zastanawiam się kiedy wkońcu zechce mi się posortować wielką szufladę z dokumentami, robie to już 5-ty tydzień, tylko , że oczami 😁
Żeby mi się to chciało jak mi się niee chce😒😛

Ja z racji piku, trzonowałam z mężem ostro , a teraz siedzie i klikam bez sensu na telefonie, nie robiąc nic co wartościowe, siedzę w fotelu rozkładanym, i zastanawiam się kiedy wkońcu zechce mi się posortować wielką szufladę z dokumentami, robie to już 5-ty tydzień, tylko , że oczami 😁
Żeby mi się to chciało jak mi się niee chce😒😛
z wieloma szufladami tak mam 😂🤣 i zaraz po przebudzeniu, mam zupelnie inne plany co do dnia 🤣😂

Do Barcelony na kilka dni ;)
Także mogę tu tylko wpadać przelotem;) oznaczcie mnie na Wasze cionze które na pewno zaraz będą!
bosko 🥰 Stary mnie zaraził miłością do Hiszpanii i odwiedzamy kilka razy w roku💛 ja już też zaczynam żyć naszą podróżą, która za nieco ponad miesiąc. Już nawet zaplanowałam co będziemy jeść w tej Portugalii🤣 słowem, robię wszystko byle się skupić na czymś pozytywnym 🤗 ale uwielbiam ten stan planowania

z wieloma szufladami tak mam 😂🤣 i zaraz po przebudzeniu, mam zupelnie inne plany co do dnia 🤣😂
To ja mam inaczej, jak jestem w pracu to robię pierdyliard rzeczy w myślach, jak wrócę do domu, po czym wracam siad na dupe kąpiel trening ,kąpiel i telefon, zamiast zrobienie czegokolwiek z wartością twórczą albo pożytecznego, tak często mam ..☺️

reklama
bosko 🥰 Stary mnie zaraził miłością do Hiszpanii i odwiedzamy kilka razy w roku💛 ja już też zaczynam żyć naszą podróżą, która za nieco ponad miesiąc. Już nawet zaplanowałam co będziemy jeść w tej Portugalii🤣 słowem, robię wszystko byle się skupić na czymś pozytywnym 🤗 ale uwielbiam ten stan planowania
Dobrze jest zająć czymś myśli , fajnie coś zaplanować, inaczej byśmy powariowały tu.
Ja też już trochę żyję urlopem w PL🫠

Do góry