reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Szkoda, że nie ma takiej bakterii w kształcie i o kolorze 💩💩💩
Fecalmatter.jpg

reklama
hahaha to samoooo... pamietam jak zamieszkalismy razem i się mnie ptał, czy możemy mieć oddzielną ścerkę do rąk, blatu i naczyń :D no i tak, mamy 3 oddzielne ścierki w kuchni :D
a jeśli chodzi o pranie to u nas mąż robi praktycznie 100% prania i prasowania. Ja coś tylko ad hok lub jakiś koc, szlafrok. Wszystkie moje rzeczy po prostu magicznie pojawiają się na wieszakach :D
Ale Ci fajnie, ja ostatnio wywaliłam focha na męża, stwierdził , że krzywo mu poskładałam jego rzeczy z prania, dlatego teraz przestałam, rzucam na kupe I bierze na bieżąco, powiedziałam , że jak ma obiekcje to niech spada i sam sobie składa i zaboera do szafy 😁
Za to jak on składa to ja nie narzekam, tylko grzecznie pac do szafy 😁

Ale Ci fajnie, ja ostatnio wywaliłam focha na męża, stwierdził , że krzywo mu poskładałam jego rzeczy z prania, dlatego teraz przestałam, rzucam na kupe I bierze na bieżąco, powiedziałam , że jak ma obiekcje to niech spada i sam sobie składa i zaboera do szafy 😁
Za to jak on składa to ja nie narzekam, tylko grzecznie pac do szafy 😁
to ja jakbym poskłądała Staremu to by rozłożył i zrobił jeszcze raz po swojemu, więc już wiem, ze on sam zajmuje się swoimi rzeczami :D

Mój mąż dziś puścił ciemne pranie… 😎 swój ciemny mundur, ze swoimi ciemnymi butami do biegania 🤯 pal licho.. jego… ale z moim czarnym stanikiem xDDDDD
Ja jednak zdaję się na siebie w kwestii segregacji prania, ostatnio mąż zabrał się za rzucenie prania mówię ok, dam mu szansę wykazania , konsekwencją tego było: moje białe skarpetki są blado czerwone, buty trekingowe, razem z błotem w podeszwach trafiły na inne ciemne ubrania, a reasumując to wszystko, co nie zostało zafarbowane, to zostało naznaczone resztkami błota, wszystko musiałam z pralki wywalić oczyścić z błota i posegregować na nowo i znowu zrobić pranie xD
Taka sytuacja😂

Ja jednak zdaję się na siebie w kwestii segregacji prania, ostatnio mąż zabrał się za rzucenie prania mówię ok, dam mu szansę wykazania , konsekwencją tego było: moje białe skarpetki są blado czerwone, buty trekingowe, razem z błotem w podeszwach trafiły na inne ciemne ubrania, a reasumując to wszystko, co nie zostało zafarbowane, to zostało naznaczone resztkami błota, wszystko musiałam z pralki wywalić oczyścić z błota i posegregować na nowo i znowu zrobić pranie xD
Taka sytuacja😂
zawsze ja ogarniam pranie… dziś pojechałam na rzęsy 🤣 a mąż posprzątał pięknie cały dom! I mój stanik hahaha

reklama
Do góry