reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Dla mojego męża, jeśli położe częśc garderoby na zamkniętej klapie to z automatu jest do prania
To samo! Hahahaha
Tylko, ze mój z trudem sam to pranie zrobi :D ale generalnie jest uroczy z tym. Nawet moja babcia go nazywa „czysciochem”, bo jej szmatki wymieniał, bo twierdzil, ze nie można używać tej samej do zlewu i blatów w kuchni. Ale rzeczy swoje rozpierdala wszędzie (oprócz łazienki i zlewu w kuchni) :D

reklama
Ale ja jestem team mąż @LadyCaro i mi też w dzieciństwie reklamy domestosa weszły za mocno 😌 że w całej łazience fruwają zarazki wystrzelone z niezamkniętego kibla
Virus Corona GIF by Lieblings-Stück

To samo! Hahahaha
Tylko, ze mój z trudem sam to pranie zrobi :D ale generalnie jest uroczy z tym. Nawet moja babcia go nazywa „czysciochem”, bo jej szmatki wymieniał, bo twierdzil, ze nie można używać tej samej do zlewu i blatów w kuchni. Ale rzeczy swoje rozpierdala wszędzie (oprócz łazienki i zlewu w kuchni) :D
hahaha to samoooo... pamietam jak zamieszkalismy razem i się mnie ptał, czy możemy mieć oddzielną ścerkę do rąk, blatu i naczyń :D no i tak, mamy 3 oddzielne ścierki w kuchni :D
a jeśli chodzi o pranie to u nas mąż robi praktycznie 100% prania i prasowania. Ja coś tylko ad hok lub jakiś koc, szlafrok. Wszystkie moje rzeczy po prostu magicznie pojawiają się na wieszakach :D

hahaha to samoooo... pamietam jak zamieszkalismy razem i się mnie ptał, czy możemy mieć oddzielną ścerkę do rąk, blatu i naczyń :D no i tak, mamy 3 oddzielne ścierki w kuchni :D
a jeśli chodzi o pranie to u nas mąż robi praktycznie 100% prania i prasowania. Ja coś tylko ad hok lub jakiś koc, szlafrok. Wszystkie moje rzeczy po prostu magicznie pojawiają się na wieszakach :D
Jeeeeeej. Nawet sobie nie wyobrażam jak może wyglądać takie życie :D ja niestety popełniłam okropny błąd i większość rzeczy robiłam sama, bo szybciej i Bla Bla Bla Bla i teraz mam :p

Jeeeeeej. Nawet sobie nie wyobrażam jak może wyglądać takie życie :D ja niestety popełniłam okropny błąd i większość rzeczy robiłam sama, bo szybciej i Bla Bla Bla Bla i teraz mam :p
wiesz, ja też chciałam, ale mój mąż raz, ze jest pedantem i wiele rzeczy musi mieć zrobione po swojemu to 2 ma ponad 2 metry wzrostu, więc musi prać ciuchy tak, zeby się nie zbiegły, a gacie płukać 10x bo mówi, z ego dupa swędzi :D więc już jak sam stosował swoje tajniki prania to już tak zostało :D ale np nigdy nie umył podłogi, nigdy nie sprzątnął łazioenki bo zawsze ja to robię

reklama
Do góry