reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Dla mojego męża, jeśli położe częśc garderoby na zamkniętej klapie to z automatu jest do prania
To samo! Hahahaha
Tylko, ze mój z trudem sam to pranie zrobi :D ale generalnie jest uroczy z tym. Nawet moja babcia go nazywa „czysciochem”, bo jej szmatki wymieniał, bo twierdzil, ze nie można używać tej samej do zlewu i blatów w kuchni. Ale rzeczy swoje rozpierdala wszędzie (oprócz łazienki i zlewu w kuchni) :D

reklama
Ale ja jestem team mąż @LadyCaro i mi też w dzieciństwie reklamy domestosa weszły za mocno 😌 że w całej łazience fruwają zarazki wystrzelone z niezamkniętego kibla
Virus Corona GIF by Lieblings-Stück

To samo! Hahahaha
Tylko, ze mój z trudem sam to pranie zrobi :D ale generalnie jest uroczy z tym. Nawet moja babcia go nazywa „czysciochem”, bo jej szmatki wymieniał, bo twierdzil, ze nie można używać tej samej do zlewu i blatów w kuchni. Ale rzeczy swoje rozpierdala wszędzie (oprócz łazienki i zlewu w kuchni) :D
hahaha to samoooo... pamietam jak zamieszkalismy razem i się mnie ptał, czy możemy mieć oddzielną ścerkę do rąk, blatu i naczyń :D no i tak, mamy 3 oddzielne ścierki w kuchni :D
a jeśli chodzi o pranie to u nas mąż robi praktycznie 100% prania i prasowania. Ja coś tylko ad hok lub jakiś koc, szlafrok. Wszystkie moje rzeczy po prostu magicznie pojawiają się na wieszakach :D

hahaha to samoooo... pamietam jak zamieszkalismy razem i się mnie ptał, czy możemy mieć oddzielną ścerkę do rąk, blatu i naczyń :D no i tak, mamy 3 oddzielne ścierki w kuchni :D
a jeśli chodzi o pranie to u nas mąż robi praktycznie 100% prania i prasowania. Ja coś tylko ad hok lub jakiś koc, szlafrok. Wszystkie moje rzeczy po prostu magicznie pojawiają się na wieszakach :D
Jeeeeeej. Nawet sobie nie wyobrażam jak może wyglądać takie życie :D ja niestety popełniłam okropny błąd i większość rzeczy robiłam sama, bo szybciej i Bla Bla Bla Bla i teraz mam :p

Jeeeeeej. Nawet sobie nie wyobrażam jak może wyglądać takie życie :D ja niestety popełniłam okropny błąd i większość rzeczy robiłam sama, bo szybciej i Bla Bla Bla Bla i teraz mam :p
wiesz, ja też chciałam, ale mój mąż raz, ze jest pedantem i wiele rzeczy musi mieć zrobione po swojemu to 2 ma ponad 2 metry wzrostu, więc musi prać ciuchy tak, zeby się nie zbiegły, a gacie płukać 10x bo mówi, z ego dupa swędzi :D więc już jak sam stosował swoje tajniki prania to już tak zostało :D ale np nigdy nie umył podłogi, nigdy nie sprzątnął łazioenki bo zawsze ja to robię

reklama
Do góry