aurii_orelii
Fanka BB :)
Teraz montuje się spłuczkę którą przysłania otwarta klapa..i chcąc spuścić wodę trzeba siłą rzeczy ja zamknąćNie znoszę otwartego sracza!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz montuje się spłuczkę którą przysłania otwarta klapa..i chcąc spuścić wodę trzeba siłą rzeczy ja zamknąćNie znoszę otwartego sracza!
Ja już męża wychowałam, ale są tacy przyjezdni którym nie przemówiszTeraz montuje się spłuczkę którą przysłania otwarta klapa..i chcąc spuścić wodę trzeba siłą rzeczy ja zamknąć
to na tej płaszczyźnie mnie musiał mąż wychować xD... u mnie w domu rodzinnym nie zamykało się kibla. No ale Stary wymagał i się nauczyłamJa już męża wychowałam, ale są tacy przyjezdni którym nie przemówisz
Mam kolegę, który nakazuje u siebie chłopom sikać na siedząco i zamykać klapę przed spłukaniem mówi, że nie będzie tego myłJa już męża wychowałam, ale są tacy przyjezdni którym nie przemówisz
to nie jest takie głupie. Mój Ojciec ma kolegę, który jak sobie wypije kilka drinków to nie trafia i potem kibel dookoła oszczany...Mam kolegę, który nakazuje u siebie chłopom sikać na siedząco i zamykać klapę przed spłukaniem mówi, że nie będzie tego mył
Ale Ciebie już tu nie ma
Fuuujka, za to powinni obcinać kawałek fiutkato nie jest takie głupie. Mój Ojciec ma kolegę, który jak sobie wypije kilka drinków to nie trafia i potem kibel dookoła oszczany...
Mój tez na to zwraca uwagę i pamietam do dzisiaj jedna z pierwszych awanti, jak w hotelu położyłam kosmetyczkę w okolicy bidetu on krzyczał, ze tak nie można, a ja, ze jest szalonyDla mojego Starego otwarty kibel to największa zbrodnia. Jak ktoś spuści wodę z otwartym kiblem to jest gotów wyprać wszystkie ręczniki w łazience.
apropo obcięcia kawałaka fiutka, to zawsze jak widzimy z mężem jakiegoś typa, co zapiernicza po mieście 120km/h jeszcze takim pierdzącym autem to mówimy "oooo ale mu się kutas tym wydłużył" xDFuuujka, za to powinni obcinać kawałek fiutka
Dla mojego męża, jeśli położe częśc garderoby na zamkniętej klapie to z automatu jest do praniaMój tez na to zwraca uwagę i pamietam do dzisiaj jedna z pierwszych awanti, jak w hotelu położyłam kosmetyczkę w okolicy bidetu on krzyczał, ze tak nie można, a ja, ze jest szalony