reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
No dobra ale co jeżeli hipotetycznie zaczynam starania i chce w to wejść profesjonalnie i okazuje się że np Stary zero plemników czy tam zdrowych i nic innego niż in vitro nie wchodzi w grę? Mam i tak się bez sensu starać rok? Przecież to jakaś totalna głupota
Jakieś reguły musieli wprowadzić, a statystyka wskazuje, że większości udaje się do roku. To pewnie rodzaj zabezpieczenia- wydawane są publiczne pieniądze, więc niech ludzie mają chociaż wrażenie, że na naprawdę potrzebujących

Mam wyniki badań tarczycowych. Jest progres 👌🏻 w styczniu tsh 5,9.
Dodatkowo hemoglobina podskoczyła do 12,4 g/dL, styczeń anemia z wynikiem 10,5 g/dL. Jak ja się cieszę! 🤩

Załączniki

• IMG_1215.jpeg
    IMG_1215.jpeg
    29,2 KB · Wyświetleń: 59
Jakieś reguły musieli wprowadzić, a statystyka wskazuje, że większości udaje się do roku. To pewnie rodzaj zabezpieczenia- wydawane są publiczne pieniądze, więc niech ludzie mają chociaż wrażenie, że na naprawdę potrzebujących

Wiesz te "publiczne pieniądze" to są wydawane tylko w części dużych miast (oprócz nich trzeba chyba też płacić podatki w danym mieście więc to nie tak że ja mieszkając w mieście X zrobię in vitro w Y) do tego tych miast jest garstka. No i z tego co pamiętam to jest nie wielka część całego procesu no i tych dofinasowan to jest np. 15 więc nie wiele par się załapie i też chyba na ileś prób.

A np publiczne pieniądze idą też na leczenie palaczy czy alkoholików wszystkich bez wyjątku 🤷‍♀️

reklama
Do góry