reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Mi się wydaje, że to raczej fabryczna i nie nastawiam się na nic na razie, skoro @pluto_nova wczoraj przy becie 5 miała taki solidny cień, to ten dupocien nie może nic znaczyć. Rano robiłam check&go i było biało. Wieczorem pewnie sikne na jakiegoś pinka jeszcze :)
nie rób tego góvna! Kiedyś przy którejś ciąży wszystkie testy mi pokazywały, a tem pizdowaty test był biały

Ale to bylo proste.....wiedziałam na 100% ze sie tego doczepicie ale liczylam, ze moze jednak nie
Ahhh jakie trzeba miec nudne zycie aby sie tak czepiać.
A ty jestes mega jednostronna ale masz prawo
Gdzie bylas jak Toja "kolezaneczka" obrażała black_angel, nie bede cytowac kto chce to wie. A teraz jednak sie udzielasz. Obiektywne ? Nie , słabe
Masz swoje oosby i je wybierasz
A takie osoby jak ja, które nie siedzą cicho są nie wygodne
Jak mam zakonczyc temat jak co chwilę ktos cos pisze?
A gdzie napisalam, ze chora psychicznie? Proszę o cytat, a nie znowu nadinterpretacje, aby byla wieksza drama część 2.
Po pierwsze, nie siedzę na forum 24 godziny na dobę i miałam prawo nie uczestniczyć w każdej dramie jaka tu jest. Po drugie - nie, nie mam swoich wybranych osób bo na forum jestem od marca. Powiem więcej, sama miałam "ścięcie" z Olą, ale wyjaśniłyśmy temat i zachowałyśmy się jak na dorosłe kobiety przystało - ot każda wyraziła swoje zdanie i tyle. Tu po prostu zareagowałam bo uważam, że się zapędziłaś. Udzielam się wtedy kiedy uważam to za stosowne a Ty nie powinnaś mieć o to pretensji skoro jak sama piszesz "trzeba mieć nudne życie aby się tak czepiać". I prosiłabym byś nie wpychała mi w usta słów, których nie napisałam bo o chorobach psychicznych nigdzie nie wspomniałam.
Ale nie śmiejcie się ze mnie 😅 albo śmiejcie się, to będzie weselej na wątku 😂😂😂
Jak poruszam telefonem to widzę cień 😁

reklama
Do góry