reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
dokładnie tak!! W samo sedno 🤣🤣🤣 latami mieli to w dupie a na starość się szarpią xD
Ja dawno temu projektowałam komuś garaż, który miał być w granicy z działką sąsiada. Tak zrobiliśmy, ale geodeta do mnie zadzwonił jak pojechał wytyczyć, że budynek "wpada" do sąsiada o metr :D Generalnie ludzie nie chcieli mieć budynku "u sąsiada" ani robić wojny, więc zmieniliśmy dokumentację i zrobili budynek 1,5m od granicy czyli 0,5m od płotu. Kilka lat później gmina robiła dla całego swojego obszaru takie sprostowanie granic i sąsiad się na nich śmiertelnie obraził (wojna na całego), że oni ukradli mu metr działki!

nie, olewam temat w tym roku ;) mąż dopiero wraca z pracy w niedzielę rano i podjęliśmy decyzje, że w tym roku bez świecenia :)
Ja w Triduum uczestniczę, bo bardzo lubię. Mogę cały rok nie chodzić do kościoła, ale liturgia Triduum jest dla mnie ważna. A koszyczka nie świece :D nigdy tego nie lubiłam i zupełnie nie rozumiem tego; wiec cieszę się, ze uwolniłam sie od tej tradycji :D

A tak to pełen luz. Jedzonko zamówione, tylko jajka faszerowane zrobi mąż, robot posprząta podłogę, a ja dziś trening i jutro tez :D

reklama
Ja w Triduum uczestniczę, bo bardzo lubię. Mogę cały rok nie chodzić do kościoła, ale liturgia Triduum jest dla mnie ważna. A koszyczka nie świece :D nigdy tego nie lubiłam i zupełnie nie rozumiem tego; wiec cieszę się, ze uwolniłam sie od tej tradycji :D

A tak to pełen luz. Jedzonko zamówione, tylko jajka faszerowane zrobi mąż, robot posprząta podłogę, a ja dziś trening i jutro tez :D

Ja staram sie chodzic do Kościoła. Dzis byłam ja i mąż został z córka, a jutro wymianka ja zostaje. 😀
A chodzimy święcić dla tradycji, no i mala ma juz swój koszyczek to cieszy

Do góry