E
eag
Gość
tutaj dzwonią nawet w sprawie dzielenia działek xD także i geodetą jestemEj ale jak u połowy wsi interweniowałaś to Ty w jakieś patologicznej miejscowości mieszkasz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tutaj dzwonią nawet w sprawie dzielenia działek xD także i geodetą jestemEj ale jak u połowy wsi interweniowałaś to Ty w jakieś patologicznej miejscowości mieszkasz
Ale, że sąsiad chce komuś ukraść 20cm działki czy co?tutaj dzwonią nawet w sprawie dzielenia działek xD także i geodetą jestem
Wybrałam się z psem na spacer… w czasie kiedy cała wieś wychodziła z kościoła xD dziwnie się czułam mówiąc każdemu dobry wieczór… nie wychodząc z kościoła jak wszyscy
dokładnie tak!! W samo sedno latami mieli to w dupie a na starość się szarpią xDAle, że sąsiad chce komuś ukraść 20cm działki czy co?
na drodze spaceru jest kościół xd fuck! Jutro muszę rano wycelować spacer między jednym a drugim świecieniem koszyczkówTrzeba było Kościół ominąc czy nie dało się?
No dzis długa msza 2h, plecy bolą mnie do teraz
na drodze spaceru jest kościół xd fuck! Jutro muszę rano wycelować spacer między jednym a drugim świecieniem koszyczków
nie, olewam temat w tym roku mąż dopiero wraca z pracy w niedzielę rano i podjęliśmy decyzje, że w tym roku bez świeceniaA to tez nie świecisz koszyka?
Ja dawno temu projektowałam komuś garaż, który miał być w granicy z działką sąsiada. Tak zrobiliśmy, ale geodeta do mnie zadzwonił jak pojechał wytyczyć, że budynek "wpada" do sąsiada o metr Generalnie ludzie nie chcieli mieć budynku "u sąsiada" ani robić wojny, więc zmieniliśmy dokumentację i zrobili budynek 1,5m od granicy czyli 0,5m od płotu. Kilka lat później gmina robiła dla całego swojego obszaru takie sprostowanie granic i sąsiad się na nich śmiertelnie obraził (wojna na całego), że oni ukradli mu metr działki!dokładnie tak!! W samo sedno latami mieli to w dupie a na starość się szarpią xD
Ja w Triduum uczestniczę, bo bardzo lubię. Mogę cały rok nie chodzić do kościoła, ale liturgia Triduum jest dla mnie ważna. A koszyczka nie świece nigdy tego nie lubiłam i zupełnie nie rozumiem tego; wiec cieszę się, ze uwolniłam sie od tej tradycjinie, olewam temat w tym roku mąż dopiero wraca z pracy w niedzielę rano i podjęliśmy decyzje, że w tym roku bez świecenia
Ja w Triduum uczestniczę, bo bardzo lubię. Mogę cały rok nie chodzić do kościoła, ale liturgia Triduum jest dla mnie ważna. A koszyczka nie świece nigdy tego nie lubiłam i zupełnie nie rozumiem tego; wiec cieszę się, ze uwolniłam sie od tej tradycji
A tak to pełen luz. Jedzonko zamówione, tylko jajka faszerowane zrobi mąż, robot posprząta podłogę, a ja dziś trening i jutro tez