reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
dokładnie tak!! W samo sedno 🤣🤣🤣 latami mieli to w dupie a na starość się szarpią xD
Ja dawno temu projektowałam komuś garaż, który miał być w granicy z działką sąsiada. Tak zrobiliśmy, ale geodeta do mnie zadzwonił jak pojechał wytyczyć, że budynek "wpada" do sąsiada o metr :D Generalnie ludzie nie chcieli mieć budynku "u sąsiada" ani robić wojny, więc zmieniliśmy dokumentację i zrobili budynek 1,5m od granicy czyli 0,5m od płotu. Kilka lat później gmina robiła dla całego swojego obszaru takie sprostowanie granic i sąsiad się na nich śmiertelnie obraził (wojna na całego), że oni ukradli mu metr działki!

nie, olewam temat w tym roku ;) mąż dopiero wraca z pracy w niedzielę rano i podjęliśmy decyzje, że w tym roku bez świecenia :)
Ja w Triduum uczestniczę, bo bardzo lubię. Mogę cały rok nie chodzić do kościoła, ale liturgia Triduum jest dla mnie ważna. A koszyczka nie świece :D nigdy tego nie lubiłam i zupełnie nie rozumiem tego; wiec cieszę się, ze uwolniłam sie od tej tradycji :D

A tak to pełen luz. Jedzonko zamówione, tylko jajka faszerowane zrobi mąż, robot posprząta podłogę, a ja dziś trening i jutro tez :D

reklama
Ja w Triduum uczestniczę, bo bardzo lubię. Mogę cały rok nie chodzić do kościoła, ale liturgia Triduum jest dla mnie ważna. A koszyczka nie świece :D nigdy tego nie lubiłam i zupełnie nie rozumiem tego; wiec cieszę się, ze uwolniłam sie od tej tradycji :D

A tak to pełen luz. Jedzonko zamówione, tylko jajka faszerowane zrobi mąż, robot posprząta podłogę, a ja dziś trening i jutro tez :D

Ja staram sie chodzic do Kościoła. Dzis byłam ja i mąż został z córka, a jutro wymianka ja zostaje. 😀
A chodzimy święcić dla tradycji, no i mala ma juz swój koszyczek to cieszy

Do góry