reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Dziewczyny, a macie już wybrane imiona dla dziecięcia?
Jak u mnie będzie dziewczynka, to Róża, a jeśli chłopiec, to nie wiem ;)
Dla dziewczynki mam już wybrane i będzie Gabrysia. Dla chłopca mamy kilka pomysłów, ale w sumie nic takiego na 100%. Tzn ja jedno mam -Filip - ale mój mąż mówi absolutne nie.

reklama
@Elph napisałam :)
Mi się wydaje, że u @hachette chyba nie było badania kariotypow? I później badania zarodkow? U nas androlog mówił, że z uwagi na taki wynik męża będzie trzeba zbadać kariotym, a zarodki to już nasza decyzja
Hej, nie badaliśmy ani kariotypow (nie było ku temu wskazań), ani zarodków - to bardzo droga procedura - ale rozmawialiśmy o tym. Uznaliśmy, ze jeśli z pierwszej procedury żaden zarodek się nie zagnieździ lub będziemy kończyć CB to wtedy będziemy badać. Najpierw chcieliśmy spróbować z chłodną głową a cięższe kalibry wyciągać później. Ale to była nasza osobista, przemyślana i przegadana przez nas decyzja, broń boze nie oceniam i nie uważam, żeby badanie przed pierwsza procedura było złym pomysłem. Po prostu my trochę poszliśmy na żywioł - będzie co ma być.

Tak, na pcos. Nawet na ulotce jest napisane, że jest to tez lek dla osób z pcos.
Jak robiłam badania hormonów w szpitalu to jedynym nieprawidłowym wynikiem była u mnie podwyższona glukoza, więc tu meta też mi pomaga.
Rozumiem u mnie też była glukoza na czczo podwyższona też biore mete . Ja nie mam Pcos.

reklama
Do góry