reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Cześć dziewczyny.. :) podczytuje Was od jakiegoś roku. Rozpoczęłam starania o pierwsze dziecko w styczniu zeszłego roku. Dwie kreski udało się zobaczyć w sierpniu 2022go, ale niestety serduszko mojego dziecka przestało bić w pazdzierniku.. Nie poprzestajemy na walce o dzidzie. Póki co podstawowe wyniki mam prawidłowe, przyznaje się- nie mierze temperatury bo wiem, że byłabym w tym nieregularna. Od czerwca planuje chodzić na monitoring. Nie robiłam większych badań w kierunku poronienia - za to też chciałabym wziąć się od czerwca. Mogę dołączyć ? :) w tym miesiącu testuje 19.04 :)

Ostatnia edycja:
reklama
Mówię a! Jadę se do Pepco i Roska 🤣 jadę jadę, mówię kurłaaaa co takie korki pod kościołem… a to wieś się na czuwanie zjechała!! Myślicie, ze świętu Pioter mimo wszystko uchyli mi bramy po śmierci? 🤣🤣🤣 Mimo nieobecności na czuwaniu, świeceniu jajek i! Nawet pasterce? 🤣🤣🤣🤣

A bo ja wiem
Najwyżej będziesz się ze mną smażyć w piekle 😈

Ja normalnie świętuje, choć ogranicza się to do odwiedzenia rodziców jednych, drugich i trzecich (jedni są po rozwodzie). Ale sama zwykle nic nie robię, póki co to my jestesmy zapraszani, a nikt nie chce do nas przyjechać. W tym roku jednak wyjechaliśmy na wakacje na 3 tygodnie, więc święta w PL nas ominą, z czego bardzo sie cieszymy ;)

O 😀 a gdzie pojechaliście?

Cześć dziewczyny.. :) podczytuje Was od jakiegoś roku. Rozpoczęłam starania o pierwsze dziecko w maju zeszłego roku. Dwie kreski udało się zobaczyć w październiku 2022go, ale niestety serduszko mojego dziecka przestało bić w grudniu.. Nie poprzestajemy na walce o dzidzie. Ja mam 27 lat, partner 30. Póki co podstawowe wyniki mam prawidłowe, przyznaje się- nie mierze temperatury bo wiem, że byłabym w tym nieregularna. Od maja planuje chodzić na monitoring. Nie robiłam większych badań w kierunku poronienia - za to też chciałabym wziąć się od maja. Mogę dołączyć ? :) w tym miesiącu testuje 19.04 :)
Ale nie krzyczcie na mnie że jestem tyle czasu takim cichym szpiegiem- chciałam dołączyć wcześniej, ale dwie kreski pokrzyżowały plany. A po poronieniu zwyczajnie nie miałam chęci :(

Ja normalnie świętuje, choć ogranicza się to do odwiedzenia rodziców jednych, drugich i trzecich (jedni są po rozwodzie). Ale sama zwykle nic nie robię, póki co to my jestesmy zapraszani, a nikt nie chce do nas przyjechać. W tym roku jednak wyjechaliśmy na wakacje na 3 tygodnie, więc święta w PL nas ominą, z czego bardzo sie cieszymy ;)
My co roku organizujemy śniadanie wielkanocne u nas, uwielbiam Wielkanoc 🫢🐣🐇🌷💦

Cześć dziewczyny.. :) podczytuje Was od jakiegoś roku. Rozpoczęłam starania o pierwsze dziecko w maju zeszłego roku. Dwie kreski udało się zobaczyć w październiku 2022go, ale niestety serduszko mojego dziecka przestało bić w grudniu.. Nie poprzestajemy na walce o dzidzie. Ja mam 27 lat, partner 30. Póki co podstawowe wyniki mam prawidłowe, przyznaje się- nie mierze temperatury bo wiem, że byłabym w tym nieregularna. Od maja planuje chodzić na monitoring. Nie robiłam większych badań w kierunku poronienia - za to też chciałabym wziąć się od maja. Mogę dołączyć ? :) w tym miesiącu testuje 19.04 :)
Hej🙂. Jak dla mnie jak najbardziej możesz dołączyć 🙂.

reklama
Do góry