reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Miałam sprzątać xD weszłam do kuchni zrobiłam sobie herbatkę i siadłam hahaha przerwa!!!

Załączniki

• IMG_2521.jpeg
    IMG_2521.jpeg
    79,3 KB · Wyświetleń: 98
Ale Ty pierdzielisz, nie wiadomo czy sie uda 🤦‍♀️🤦‍♀️
no nie wiadomo - tak racjonalnie podchodząc do tego, to nie wiadomo. Mamy ograniczony czas, wyniki nie są dobre, więc może się zdarzyć tak, że będziemy musieli akurat to marzenie odłożyć na półkę, nie mamy zamiaru walczyć latami, do skutku, bo nie mamy tych lat 🤷‍♀️ Więc nie nadajemy temu marzeniu imion, ja nie wyobrażam sobie jakby miało wyglądać albo jakie cechy odziedziczy po mnie, a jakie po mężu. Cała swoją energię i myśli skupiam na tu i teraz, bo myślę, że jak to marzenie będzie miało imię, jakieś moje wyobrażenie co do wyglądu czy charakteru, jeśli nabierze ludzkiego kształtu, to jeżeli się nie uda, to będzie mi trudniej

reklama
Do góry