reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Mam! Ale i tak nic z nich nie wynika 🤣
wykres-poziomu-hormonu-gonadotroficznego-we-krwi-cyklu-miesi%C4%85czkowego-fsh-i-lh.jpg

Z cyklu: znalezione w internetach

reklama
Ciekawe czy potem jaj nie będę miała, że mi stymulacja zablokuje swoje owulacje. Teraz się obsrałam.

Nie chcialam Cb straszyc, u mnie tak po prostu bylo. A tez sie zawsze boje np
pecherzyki mi same pękaly a moja lekarka byla na urlopie i inny Profesor dal mi zastrzyk i mam z tylu glowy caly czas czy juz zawsze bede go musiala robic 😞
A nie martw sie , pewnie Twoj lekarz ma dobry plan 😀

Kocham takie przepisy babcine. Na dodatek ręcznie w zeszycie pisane 💚
Taak, babcia mnie nauczyła wielu rzeczy w kuchni, zawsze coś razem pichciłyśmy :)
Tak 2.5 mg
Od 1 do 5 dnia cyklu.
Z tym, że ja owu swoje mam. Więc chyba też nie chciała mnie przestymulować
O nie słyszałam żeby brać już od 1dc :o
Wizyta trwala 40 min, ogólnie on mówi, ze te ASA same to ****, ze trzeba wiecej badań zeby zobaczyc jak caly uklad immuno dziala. Wiec mam liste badań do zrobienia. Jestem strasznie zmęczona i skolowana.
Zobacz załącznik 1513639
Rany ile tego... Też byłam przytłoczona gdy zaczęłam się diagnozować po drugim poronieniu. Rozumiem i tulę. Człowiek mimo wszystko ma nadzieję że coś wyjdzie nie tak, żeby dało się w jakikolwiek sposób zacząć leczyć.
Na szczęście to "tylko" pai -1, co prawda homo nie hetero, więc ta gorsza wersja, ale to chyba dość prosto się leczy. Jakiś acard czy heparyna, poprawcie mnie jak źle mówię. Mi dużo lekarzy mówiło że najgorzej jest z tym leiden i chyba jeszcze jednym na samej górze z pakietu trombofilii.

Ja mam pai 1 4g tylko heterozygotyczny. I teraz wszystko zależy do jakiego lekarza się udasz z wynikiem. zaleceniem jest heparyna. U mnie jeden lekarz powiedział że od pozytywnego testu, inni że od uwidocznienia pęcherzyka. Jeśli chodzi o acard to też zdania są podzielone, ja np.biore podczas starań 75.

reklama
Ja mam jakiś zjazd od x czasu. Brak energii, ciagle zmeczenie, nawet brak kreatywności na zabawy i w ogole chęci. Chyba zasiedzenie w domu daje znaki 😞
Mnie juz delikatnie boli brzuch a cycki od 2 dni jakby pęknąc miały😕😖 37 dzień cyklu - @ przybywaj.... pojutrze wg mojej fazy lutealnej musi już być...ale mam cykl rozjechany, co tu się tym razem odpaliło to nie wiem.

Do góry