reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

a chcesz dostac kolejne? 😆

nie no zart, dolykam je ten miesiac a najwyzej pozniej wroce do standardowej garsci "podstawowych" supli 😅
nie chodzi o to, żeby odrzucić suple, ale warto po prostu je dobierać pod siebie, pod swoje problemy, pod to co się chce osiągnąć. Żeby sobie niepotrzebnie nie zaszkodzić i nie namieszać 😅 dlatego od dziś masz szlaban 😂😂😂 na kupowanie nowych, zanim coś nowego kupisz masz znaleźć na tym forum trzy osoby, które Ci powiedzą, że w Twoim przypadku to dobry pomysł! 😁

reklama
kuzwa te moje nowe suple tez maja mio-inozytol :oops: fak 😂
Wiesz ogólnie on ma super opinie, po prostu na mój organizm nie zadziałał tak jak powinien. Druga sprawa, że odstawiałam akurat wtedy też inne leki i to się mogło jakoś połączyć 😏 co organizm to inaczej, więc się nie sugeruj.
Aczkolwiek z suplami uważam, że dopóki w badaniach nie wyjdą niedobory to nie ma co się faszerować - suple przed wprowadzaniem na rynek zazwyczaj nie są badane, a jak są to wyrywkowo i biorąc jak leci bez zaleceń od lekarza to można sobie zrobić krzywdę.

nie chodzi o to, żeby odrzucić suple, ale warto po prostu je dobierać pod siebie, pod swoje problemy, pod to co się chce osiągnąć. Żeby sobie niepotrzebnie nie zaszkodzić i nie namieszać 😅 dlatego od dziś masz szlaban 😂😂😂 na kupowanie nowych, zanim coś nowego kupisz masz znaleźć na tym forum trzy osoby, które Ci powiedzą, że w Twoim przypadku to dobry pomysł! 😁
nie no, mam badania krwi dosc czesto, szczegolnie ostatnio gdy tez tarczyce kontroluje i jeszcze z niczym nie przegielam choc nawet witamina D jest juz na granicy 😅

kwas foliowy, jod, b12, cholina i cynk/selen (w moim przypadku z tarczyca) to zawsze spoko tylko jakos bardziej nad ta reszta sie porzadnie nie zastanowilam 🤷‍♀️ wiem ze kilka razy tu zachwalano inozytol i chyba zaszkodzic nie powinien ale troche sie zawsze go balam 😏

Ja piekę kopiec kreta i robię sałatkę z porą to na bank. A reszta wyjdzie w praniu bo teście pewnie narobia jak dla wojska. I kartpatka obowiązkowa!!!!
Mogę Cię prosić o przepis na sałatkę z pora? Nie mam pomysłu co zrobić do tzw jajeczka.
Naprawdę? To grubo, że mam wersję premium a nawet tego nie widziałam 🤣👩🏼
Dzięki za przypomnienie abym zrezygnowała z testowej wersji premium 😂
na bombelka! 😂

kupilam o to bo pomyslalam ze zaszkodzic nie powinno, a cholera wie. moze sie cos tam zaplodni. no ale teraz dochodze do wnioski ze przegielam suplementacyjna pale 🥸🤡

Ja brałam ten zestaw, a mąż odpowiednik męski. :)

Wiesz ogólnie on ma super opinie, po prostu na mój organizm nie zadziałał tak jak powinien. Druga sprawa, że odstawiałam akurat wtedy też inne leki i to się mogło jakoś połączyć 😏 co organizm to inaczej, więc się nie sugeruj.
Aczkolwiek z suplami uważam, że dopóki w badaniach nie wyjdą niedobory to nie ma co się faszerować - suple przed wprowadzaniem na rynek zazwyczaj nie są badane, a jak są to wyrywkowo i biorąc jak leci bez zaleceń od lekarza to można sobie zrobić krzywdę.
kompletnie sie zgadzam. zwariowalam troche. to nie jest tak ze mam jakies nadwyzki, szczegolnie niebezpieczne ale troche sie zapedzilam. chyba wydawalo mi sie ze im bardziej "zbustuje" organizm tym wieksze szanse na bombelka 🫣

Mogę Cię prosić o przepis na sałatkę z pora? Nie mam pomysłu co zrobić do tzw jajeczka.

Dzięki za przypomnienie abym zrezygnowała z testowej wersji premium 😂

Ja brałam ten zestaw, a mąż odpowiednik męski. :)
kurde, to juz jestes druga z ostatnio zaciazonych ktora byla na tym takze to nie pomaga mojej nowej obsesji :D a jak dlugo suplementowalas? zauwazylas jakies zmiany w cyklu? poza tym ze okres sie zatrzymal 😁

kurde, to juz jestes druga z ostatnio zaciazonych ktora byla na tym takze to nie pomaga mojej nowej obsesji :D a jak dlugo suplementowalas? zauwazylas jakies zmiany w cyklu? poza tym ze okres sie zatrzymal 😁
Suplementowałam 3 miesiące/opakowania. Od grudnia do lutego. Później przeszłam na puerie. Zmęczyły mnie te saszetki.
Jakiś większych zmian nie zauważyłam. Może lekko podkręcone libido i bardziej czuła owulacje. Ale to tez takie naciągane, bo bardzo się nie obserwowałam pod tym katem :)

reklama
@Mystriousmc i @Zuza_7 dajcie znać czy coś się u was zmieniło? Może na pozytyw?

Im Pregnant Mama Said GIF by Originals
Hej, niestety u mnie okres.. nie pisałam nic bo miałam strasznego dola ostatnio. Pozatym praca i tak jakoś mało czasu, ogólnie jeśli się nic nie przesunie na koniec kwietnia mogę jeszcze raz testowac ale to dam znać jeszcze :) na razie pauza

Do góry