reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
jestem na redukcji ;) robie formę przed latem :p U mnie wleci sałatka z rukolą i suszonymi pomidorami bo nikt oprócz mnie nie je sałatki :p Ale pozwolę sobie na ciasto ;)

Ja nie mam samozaparcia juz ostatnio. Przed ciąża chodzilam na silke i uważałam co jem. A ze do formy sprzed ciąży wrocilam szybko to notywacja spadla.
Próbuje znowu wejsc na dobre tory ale za bardzo lubię jesć :😀

Mogę Cię prosić o przepis na sałatkę z pora? Nie mam pomysłu co zrobić do tzw jajeczka.

Dzięki za przypomnienie abym zrezygnowała z testowej wersji premium 😂

Ja brałam ten zestaw, a mąż odpowiednik męski. :)

Jasne, ale jest prosta mega ale bardzo smaczna.
Kroisz piers z kurczaka w kostke i podsmazasz np. z solą i pieprzem.(taka podwojna piers powinna starczyć).Gotujesz makaron (mi najlepiej smakują w tym kokardki z lubelli cala paczka bo lubie makaron) ale nie na mega miękko bo sie potem papa zrobi. Kroisz pora na dosc drobno, do tego cala sałata lodowa tez szatkujesz. Mieszasz wszystko w misce przyprawiasz solą i pieprzem i dodajesz majonem 🙂
Smacznego !

Ja nie mam samozaparcia juz ostatnio. Przed ciąża chodzilam na silke i uważałam co jem. A ze do formy sprzed ciąży wrocilam szybko to notywacja spadla.
Próbuje znowu wejsc na dobre tory ale za bardzo lubię jesć :😀
Jedzenie a bardziej podjadanie (słodkiego) to moja zmora. Walczę ostro. Cięzko mi było się zabrać. teraz leci 7 tydzień ćwiczeń i zaczynam wprowadzać więcej zdrowych nawyków. Mimo, że trzymałam michę, nadrabiałam w weekendy. Motywują mnie słowa męża, który komentuje efekty ;) Stwierdziłamm, że skoro nie moge zajść w ciążę to chociaż zrobię formę życia :D

Jasne, ale jest prosta mega ale bardzo smaczna.
Kroisz piers z kurczaka w kostke i podsmazasz np. z solą i pieprzem.(taka podwojna piers powinna starczyć).Gotujesz makaron (mi najlepiej smakują w tym kokardki z lubelli cala paczka bo lubie makaron) ale nie na mega miękko bo sie potem papa zrobi. Kroisz pora na dosc drobno, do tego cala sałata lodowa tez szatkujesz. Mieszasz wszystko w misce przyprawiasz solą i pieprzem i dodajesz majonem 🙂
Smacznego !
Ja robię inaczej wersję ekonomiczna 😁
Pora w plastry sparzam przez 3 minuty wrzątkiem do tego groszek konserwowy jajko ugotowane na twardo w kostki, majonez, sól, pieprz. I mozna ćwiartki jajka ładnie ułożyć na wierzchu.

Ja robię inaczej wersję ekonomiczna 😁
Pora w plastry sparzam przez 3 minuty wrzątkiem do tego groszek konserwowy jajko ugotowane na twardo w kostki, majonez, sól, pieprz. I mozna ćwiartki jajka ładnie ułożyć na wierzchu.
Ja robie jeszcze lepiej. Wyjmuję wszystkie składniki w między czasie schładzam winko, piwko. Makaronu nie gotuję tylko wrzucam do gara, do tego por, majonez czy co tam mam starego w lodówce i pół paczki soli. Wychodzi przesolona, więc wyrzucam, wyciagam wino z lodówki i delektuję się smakiem. Smacznego ;)

Gdyby Wam brakowało pomysłu na świąteczny obiad..... :D

339744773_1370659763502654_4367735888455561634_n.jpg

reklama
Do góry