reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
jestem na redukcji ;) robie formę przed latem :p U mnie wleci sałatka z rukolą i suszonymi pomidorami bo nikt oprócz mnie nie je sałatki :p Ale pozwolę sobie na ciasto ;)

Ja nie mam samozaparcia juz ostatnio. Przed ciąża chodzilam na silke i uważałam co jem. A ze do formy sprzed ciąży wrocilam szybko to notywacja spadla.
Próbuje znowu wejsc na dobre tory ale za bardzo lubię jesć :😀

Mogę Cię prosić o przepis na sałatkę z pora? Nie mam pomysłu co zrobić do tzw jajeczka.

Dzięki za przypomnienie abym zrezygnowała z testowej wersji premium 😂

Ja brałam ten zestaw, a mąż odpowiednik męski. :)

Jasne, ale jest prosta mega ale bardzo smaczna.
Kroisz piers z kurczaka w kostke i podsmazasz np. z solą i pieprzem.(taka podwojna piers powinna starczyć).Gotujesz makaron (mi najlepiej smakują w tym kokardki z lubelli cala paczka bo lubie makaron) ale nie na mega miękko bo sie potem papa zrobi. Kroisz pora na dosc drobno, do tego cala sałata lodowa tez szatkujesz. Mieszasz wszystko w misce przyprawiasz solą i pieprzem i dodajesz majonem 🙂
Smacznego !

Ja nie mam samozaparcia juz ostatnio. Przed ciąża chodzilam na silke i uważałam co jem. A ze do formy sprzed ciąży wrocilam szybko to notywacja spadla.
Próbuje znowu wejsc na dobre tory ale za bardzo lubię jesć :😀
Jedzenie a bardziej podjadanie (słodkiego) to moja zmora. Walczę ostro. Cięzko mi było się zabrać. teraz leci 7 tydzień ćwiczeń i zaczynam wprowadzać więcej zdrowych nawyków. Mimo, że trzymałam michę, nadrabiałam w weekendy. Motywują mnie słowa męża, który komentuje efekty ;) Stwierdziłamm, że skoro nie moge zajść w ciążę to chociaż zrobię formę życia :D

Jasne, ale jest prosta mega ale bardzo smaczna.
Kroisz piers z kurczaka w kostke i podsmazasz np. z solą i pieprzem.(taka podwojna piers powinna starczyć).Gotujesz makaron (mi najlepiej smakują w tym kokardki z lubelli cala paczka bo lubie makaron) ale nie na mega miękko bo sie potem papa zrobi. Kroisz pora na dosc drobno, do tego cala sałata lodowa tez szatkujesz. Mieszasz wszystko w misce przyprawiasz solą i pieprzem i dodajesz majonem 🙂
Smacznego !
Ja robię inaczej wersję ekonomiczna 😁
Pora w plastry sparzam przez 3 minuty wrzątkiem do tego groszek konserwowy jajko ugotowane na twardo w kostki, majonez, sól, pieprz. I mozna ćwiartki jajka ładnie ułożyć na wierzchu.

Ja robię inaczej wersję ekonomiczna 😁
Pora w plastry sparzam przez 3 minuty wrzątkiem do tego groszek konserwowy jajko ugotowane na twardo w kostki, majonez, sól, pieprz. I mozna ćwiartki jajka ładnie ułożyć na wierzchu.
Ja robie jeszcze lepiej. Wyjmuję wszystkie składniki w między czasie schładzam winko, piwko. Makaronu nie gotuję tylko wrzucam do gara, do tego por, majonez czy co tam mam starego w lodówce i pół paczki soli. Wychodzi przesolona, więc wyrzucam, wyciagam wino z lodówki i delektuję się smakiem. Smacznego ;)

Gdyby Wam brakowało pomysłu na świąteczny obiad..... :D

339744773_1370659763502654_4367735888455561634_n.jpg

reklama
Do góry