reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
No i przekonałaś mnie do tych ciastek :)

Ja widzę, że tylko kupa jest na tyle neutralna, że można o niej gadać wkółko i wszystkich cieszy temat więc ktoś musi jednak tę koronę podjąć :-D

Poproszę o dokładne proporcje. Lubię przepisy babcine😍

Ściemniaro lepiej przyznaj się, że chcesz w styczniu na porodówkę iść a nie w grudniu :p

Grunt to optymistyczne podejście. Jeszcze zapraszasz gości na urodziny w święta co oszczędza czasu na sprzątaniu i gotowaniu :rofl:

Ja jem NAC i mi nic nie przesuwa, także spokój tylko nas ocali - każdy organizm inny, nie ma co zwalać na suple wszystkiego
Wszystko mi jedno kiedy, ale chce! Bardzo bardzo chce na porodówkę 🥰
W najbliższym czasie oczywiście xd a nie za 100 lat

No i przekonałaś mnie do tych ciastek :)

Ja widzę, że tylko kupa jest na tyle neutralna, że można o niej gadać wkółko i wszystkich cieszy temat więc ktoś musi jednak tę koronę podjąć :-D

Poproszę o dokładne proporcje. Lubię przepisy babcine😍

Ściemniaro lepiej przyznaj się, że chcesz w styczniu na porodówkę iść a nie w grudniu :p

Grunt to optymistyczne podejście. Jeszcze zapraszasz gości na urodziny w święta co oszczędza czasu na sprzątaniu i gotowaniu :rofl:

Ja jem NAC i mi nic nie przesuwa, także spokój tylko nas ocali - każdy organizm inny, nie ma co zwalać na suple wszystkiego

ja chyba dochodze do wniosku ze juz naprawde przesadzam z tymi suplami. caly czas probuje czegos nowego w nadzieji ze cos zaskoczy ale moze powinnam sie troche ogarnac

te co kupilam juz chyba zezre skoro zaplacilam za nie miliony monet ale pozniej to moze tylko kwas foliowy, omega i juz

ja chyba dochodze do wniosku ze juz naprawde przesadzam z tymi suplami. caly czas probuje czegos nowego w nadzieji ze cos zaskoczy ale moze powinnam sie troche ogarnac

te co kupilam juz chyba zezre skoro zaplacilam za nie miliony monet ale pozniej to moze tylko kwas foliowy, omega i juz
Ja w sumie teraz biorę tylko kwas foliowy i witaminę D … ogólnie przez kilka miesięcy piłam Inofem ale na mnie chyba zadziałał odwrotnie - cykl się rozjechał, PMSy były okropne a miesiączka bolała bardziej niż zwykle. Odstawiłam i wszystko jak ręką odjął 🙈

Ja lubie kopca ale bardziej rodzinka na niego liczy (sama pieke od a do z nie z paczki ). A karpatka to koje ulubiona ciasto i teściowa mi upiecze. A z porą pyszna do tego makaron kokardki i kurczak i sałata lodowa +majonez (w swieta nie licze kalorii ) 😀
Tez sobie pozwól w święta 😀
A chcesz schudnąć czy tak o liczysz kalorie ?
jestem na redukcji ;) robie formę przed latem :p U mnie wleci sałatka z rukolą i suszonymi pomidorami bo nikt oprócz mnie nie je sałatki :p Ale pozwolę sobie na ciasto ;)

Ja w sumie teraz biorę tylko kwas foliowy i witaminę D … ogólnie przez kilka miesięcy piłam Inofem ale na mnie chyba zadziałał odwrotnie - cykl się rozjechał, PMSy były okropne a miesiączka bolała bardziej niż zwykle. Odstawiłam i wszystko jak ręką odjął 🙈
kuzwa te moje nowe suple tez maja mio-inozytol :oops: fak 😂

Ja biorę Eutxytox 50 (żeby utrzymać TSH na pozopmie 1), Acard 150 i Prenasol z zaleceń lekarza. Od siebie tylko Ubiguinol 200 (niska rezerwa) i Trivagin.
W cyklu którym się udało (październik 2022) brałam Eutxytox 50, Pregna Plus i Folik ;)

reklama
Ja biorę Eutxytox 50 (żeby utrzymać TSH na pozopmie 1), Acard 150 i Prenasol z zaleceń lekarza. Od siebie tylko Ubiguinol 200 (niska rezerwa) i Trivagin.
W cyklu którym się udało (październik 2022) brałam Eutxytox 50, Pregna Plus i Folik ;)
Niska rezerwa, czyli jaka? Ja też biorę q10, ale dawkę 600, mam nadzieję, że coś to poprawia, bo cenowo nie wychodzi dobrze 😋.

Do góry