Brownie1992
Moderator
No coś mi ją opóźniło bo dziś już powinna być, a jeszcze piku nie mao kurde, ja zamowilam suple z NAC a nie chce by mi sie opoznila owulacja wiec mam nadzieje ze to nie to!
Kto jeszcze żre NAC?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No coś mi ją opóźniło bo dziś już powinna być, a jeszcze piku nie mao kurde, ja zamowilam suple z NAC a nie chce by mi sie opoznila owulacja wiec mam nadzieje ze to nie to!
Wszystko mi jedno kiedy, ale chce! Bardzo bardzo chce na porodówkęNo i przekonałaś mnie do tych ciastek
Ja widzę, że tylko kupa jest na tyle neutralna, że można o niej gadać wkółko i wszystkich cieszy temat więc ktoś musi jednak tę koronę podjąć
Poproszę o dokładne proporcje. Lubię przepisy babcine
Ściemniaro lepiej przyznaj się, że chcesz w styczniu na porodówkę iść a nie w grudniu
Grunt to optymistyczne podejście. Jeszcze zapraszasz gości na urodziny w święta co oszczędza czasu na sprzątaniu i gotowaniu
Ja jem NAC i mi nic nie przesuwa, także spokój tylko nas ocali - każdy organizm inny, nie ma co zwalać na suple wszystkiego
No i przekonałaś mnie do tych ciastek
Ja widzę, że tylko kupa jest na tyle neutralna, że można o niej gadać wkółko i wszystkich cieszy temat więc ktoś musi jednak tę koronę podjąć
Poproszę o dokładne proporcje. Lubię przepisy babcine
Ściemniaro lepiej przyznaj się, że chcesz w styczniu na porodówkę iść a nie w grudniu
Grunt to optymistyczne podejście. Jeszcze zapraszasz gości na urodziny w święta co oszczędza czasu na sprzątaniu i gotowaniu
Ja jem NAC i mi nic nie przesuwa, także spokój tylko nas ocali - każdy organizm inny, nie ma co zwalać na suple wszystkiego
ja jadłamNo coś mi ją opóźniło bo dziś już powinna być, a jeszcze piku nie ma
Kto jeszcze żre NAC?
Ja w sumie teraz biorę tylko kwas foliowy i witaminę D … ogólnie przez kilka miesięcy piłam Inofem ale na mnie chyba zadziałał odwrotnie - cykl się rozjechał, PMSy były okropne a miesiączka bolała bardziej niż zwykle. Odstawiłam i wszystko jak ręką odjąłja chyba dochodze do wniosku ze juz naprawde przesadzam z tymi suplami. caly czas probuje czegos nowego w nadzieji ze cos zaskoczy ale moze powinnam sie troche ogarnac
te co kupilam juz chyba zezre skoro zaplacilam za nie miliony monet ale pozniej to moze tylko kwas foliowy, omega i juz
jestem na redukcji robie formę przed latem U mnie wleci sałatka z rukolą i suszonymi pomidorami bo nikt oprócz mnie nie je sałatki Ale pozwolę sobie na ciastoJa lubie kopca ale bardziej rodzinka na niego liczy (sama pieke od a do z nie z paczki ). A karpatka to koje ulubiona ciasto i teściowa mi upiecze. A z porą pyszna do tego makaron kokardki i kurczak i sałata lodowa +majonez (w swieta nie licze kalorii )
Tez sobie pozwól w święta
A chcesz schudnąć czy tak o liczysz kalorie ?
kuzwa te moje nowe suple tez maja mio-inozytol fakJa w sumie teraz biorę tylko kwas foliowy i witaminę D … ogólnie przez kilka miesięcy piłam Inofem ale na mnie chyba zadziałał odwrotnie - cykl się rozjechał, PMSy były okropne a miesiączka bolała bardziej niż zwykle. Odstawiłam i wszystko jak ręką odjął
ale chociaż wiesz na co bierzesz te wszystkie suple?kuzwa te moje nowe suple tez maja mio-inozytol fak
Niska rezerwa, czyli jaka? Ja też biorę q10, ale dawkę 600, mam nadzieję, że coś to poprawia, bo cenowo nie wychodzi dobrze .Ja biorę Eutxytox 50 (żeby utrzymać TSH na pozopmie 1), Acard 150 i Prenasol z zaleceń lekarza. Od siebie tylko Ubiguinol 200 (niska rezerwa) i Trivagin.
W cyklu którym się udało (październik 2022) brałam Eutxytox 50, Pregna Plus i Folik