reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
No i przekonałaś mnie do tych ciastek :)

Ja widzę, że tylko kupa jest na tyle neutralna, że można o niej gadać wkółko i wszystkich cieszy temat więc ktoś musi jednak tę koronę podjąć :-D

Poproszę o dokładne proporcje. Lubię przepisy babcine😍

Ściemniaro lepiej przyznaj się, że chcesz w styczniu na porodówkę iść a nie w grudniu :p

Grunt to optymistyczne podejście. Jeszcze zapraszasz gości na urodziny w święta co oszczędza czasu na sprzątaniu i gotowaniu :rofl:

Ja jem NAC i mi nic nie przesuwa, także spokój tylko nas ocali - każdy organizm inny, nie ma co zwalać na suple wszystkiego
Wszystko mi jedno kiedy, ale chce! Bardzo bardzo chce na porodówkę 🥰
W najbliższym czasie oczywiście xd a nie za 100 lat

No i przekonałaś mnie do tych ciastek :)

Ja widzę, że tylko kupa jest na tyle neutralna, że można o niej gadać wkółko i wszystkich cieszy temat więc ktoś musi jednak tę koronę podjąć :-D

Poproszę o dokładne proporcje. Lubię przepisy babcine😍

Ściemniaro lepiej przyznaj się, że chcesz w styczniu na porodówkę iść a nie w grudniu :p

Grunt to optymistyczne podejście. Jeszcze zapraszasz gości na urodziny w święta co oszczędza czasu na sprzątaniu i gotowaniu :rofl:

Ja jem NAC i mi nic nie przesuwa, także spokój tylko nas ocali - każdy organizm inny, nie ma co zwalać na suple wszystkiego

ja chyba dochodze do wniosku ze juz naprawde przesadzam z tymi suplami. caly czas probuje czegos nowego w nadzieji ze cos zaskoczy ale moze powinnam sie troche ogarnac

te co kupilam juz chyba zezre skoro zaplacilam za nie miliony monet ale pozniej to moze tylko kwas foliowy, omega i juz

ja chyba dochodze do wniosku ze juz naprawde przesadzam z tymi suplami. caly czas probuje czegos nowego w nadzieji ze cos zaskoczy ale moze powinnam sie troche ogarnac

te co kupilam juz chyba zezre skoro zaplacilam za nie miliony monet ale pozniej to moze tylko kwas foliowy, omega i juz
Ja w sumie teraz biorę tylko kwas foliowy i witaminę D … ogólnie przez kilka miesięcy piłam Inofem ale na mnie chyba zadziałał odwrotnie - cykl się rozjechał, PMSy były okropne a miesiączka bolała bardziej niż zwykle. Odstawiłam i wszystko jak ręką odjął 🙈

Ja lubie kopca ale bardziej rodzinka na niego liczy (sama pieke od a do z nie z paczki ). A karpatka to koje ulubiona ciasto i teściowa mi upiecze. A z porą pyszna do tego makaron kokardki i kurczak i sałata lodowa +majonez (w swieta nie licze kalorii ) 😀
Tez sobie pozwól w święta 😀
A chcesz schudnąć czy tak o liczysz kalorie ?
jestem na redukcji ;) robie formę przed latem :p U mnie wleci sałatka z rukolą i suszonymi pomidorami bo nikt oprócz mnie nie je sałatki :p Ale pozwolę sobie na ciasto ;)

Ja w sumie teraz biorę tylko kwas foliowy i witaminę D … ogólnie przez kilka miesięcy piłam Inofem ale na mnie chyba zadziałał odwrotnie - cykl się rozjechał, PMSy były okropne a miesiączka bolała bardziej niż zwykle. Odstawiłam i wszystko jak ręką odjął 🙈
kuzwa te moje nowe suple tez maja mio-inozytol :oops: fak 😂

Ja biorę Eutxytox 50 (żeby utrzymać TSH na pozopmie 1), Acard 150 i Prenasol z zaleceń lekarza. Od siebie tylko Ubiguinol 200 (niska rezerwa) i Trivagin.
W cyklu którym się udało (październik 2022) brałam Eutxytox 50, Pregna Plus i Folik ;)

reklama
Ja biorę Eutxytox 50 (żeby utrzymać TSH na pozopmie 1), Acard 150 i Prenasol z zaleceń lekarza. Od siebie tylko Ubiguinol 200 (niska rezerwa) i Trivagin.
W cyklu którym się udało (październik 2022) brałam Eutxytox 50, Pregna Plus i Folik ;)
Niska rezerwa, czyli jaka? Ja też biorę q10, ale dawkę 600, mam nadzieję, że coś to poprawia, bo cenowo nie wychodzi dobrze 😋.

Do góry