Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam uczulenie na białko krowie. Widzę, że próbujesz wrócić do tematu sraczkiNajpierw płatki potem mleko? Czy najpierw mleko potem płatki ?
tak zboczylysmy trochę z trasy ;pmam uczulenie na białko krowie. Widzę, że próbujesz wrócić do tematu sraczki
Moja mama piecze z rodzynkami. Często trafiały mi się jakieś takie z ogonkami, aż poczułam ten zgrzyt w zębach. Mamo nie rób mi tego więcejChciałabym przypomnieć, że rodzynki to nic innego jak suszone winogrona. Z winogron robi się wino!! Rodzynki w serniku to Wy szanujcie!
W miłości do rodzynek w serniku zostałam wychowana!
Mój jest odpowiedzialny za "dostawę" papieru do WC bo leży wysoko na szafie i nie sięgam. Po czym okazało się że ostatnio dostawa objęła cały nasz zapas a nic mi o tym nie powiedział i zostaliśmy właśnie bez papieru, także ekstraTo mój niby mnie nie informuje, ale z książką chodzi do kibelka. Ale... nic mnie bardziej nie wkurza jak
a mnie az "wzdryglo"Moja mama piecze z rodzynkami. Często trafiały mi się jakieś takie z ogonkami, aż poczułam ten zgrzyt w zębach. Mamo nie rób mi tego więcej
Najpierw płatkiNajpierw płatki potem mleko? Czy najpierw mleko potem płatki ?
Najpierw płatki potem mleko? Czy najpierw mleko potem płatki ?