asiasiasia
Fanka BB :)
oj tak nie nawidze z ryzempomidorowa tylko z makaronem!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj tak nie nawidze z ryzempomidorowa tylko z makaronem!!!
o nie, chyba jednak przerzucę się na ten ryżTikTok - Make Your Day
www.tiktok.com
U mnie ta sama historia.... Za Chiny Ludowe nie da nowej rolki tam gdzie ma byćTo mój akurat zawsze postawi papier jak się skończy ale kuźwa obok gdzieś a ta rolka pusta wisi dalej na uchwycie Bić i patrzeć czy puchnie
ale ja nie podzielam jego poglądów jedynie ten o pomidorowejo nie, chyba jednak przerzucę się na ten ryż
Moj tak samo zawsze informuje ze idzie Srać. Szczegolnie informuje o tym jak mamy gdzies wyjsc wiec ja wtedy blagam zeby nie brał ze sobą telefonu. Bo mur beton bedzie siedział godzine.Wasze chłopy też Was informują o tym, że idą na tron?
Bo mój za każdym razem mówi IDE SRAĆ a ja za każdym razem OKEJ. Cenna informacja
Po czym siedzi tam 45 min i gra w grę na telefonie.
Identycznie jak moj. Mało tego jak widzi że papier na rolce się kończy to niw uzyje go tylko wyciagnie z szafki kolejny uzyje i polozy gdzies obok ;p.To mój akurat zawsze postawi papier jak się skończy ale kuźwa obok gdzieś a ta rolka pusta wisi dalej na uchwycie Bić i patrzeć czy puchnie
wolałabym nie mieć nic wspólnego z tym człowiekiem, nawet tego, co sądzimy o ryżu w pomidorowejale ja nie podzielam jego poglądów jedynie ten o pomidorowej
Boże, może to ten samIdentycznie jak moj. Mało tego jak widzi że papier na rolce się kończy to niw uzyje go tylko wyciagnie z szafki kolejny uzyje i polozy gdzies obok ;p.