reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Ten wątek idzie w złym kierunku 😅
Jakoś te 1000 stron do świąt trzeba nastukac 😅

dance shitting GIF by Motiongarten

Oo też dzisiaj gotowałam. A z racji tego, że jem ją tylko ja to nawet nie brudzę misek tylko wpierdzielam z garnka 😂 ale to dlatego, że co wstanę to instynktownie do kuchni wędruje, nawet jeśli planowo mam iść do zupełnie innego pomieszczenia 😅

Skądś to znam😋. A już tym bardziej świeży po zakupach jak jest tyle dobrego, że aż nie wiadomo co wybrać.

reklama
Kurde a ja lubię i taką i taką ALE jak makaron to tylko i wyłącznie nitki, a jak z ryżem to nie może być taki sypki, tylko wrzucam żeby się gotował razem z zupą aż finalnie wychodzi ryż z pomidorówka zamiast pomidorówka z ryżem 😀

Do góry