reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
No to mój mąż chyba wygrywa… sra przy otwartych drzwiach.. a jak coś się zgadamy i on sra a ja stoję w przedpokoju to jak się podciera to mi pokazuje ten papier i mówi PATRZ xD no chory 🤣
haha pożałuje że to mówię ale mój chce bym złapała go za rękę gdy "pcha" byśmy razem byli w tym trudnym momencie 😂🫣

Az tak to nie pamiętam, ale apetyt tez miałam. Wstawalam z mężem i jadlam z nim sniadanie po 7 i potem szlam spac i kolo 10 kolejne sniadanko 😀
Ja w ciąży na pewno nie jestem, a właśnie zjadłam trzecią miskę pomidorówki (+ jedna na obiad) 😂

Mój też przy otwartych, bo mu z wysiłku gorąco 😂 Na szczęście nie chwali się rezultatami tych "treningów" ;)

Ostatnia edycja:
Ja w ciąży na pewno nie jestem, a właśnie zjadłam trzecią miskę pomidorówki (+ jedna na obiad) 😂
Oo też dzisiaj gotowałam. A z racji tego, że jem ją tylko ja to nawet nie brudzę misek tylko wpierdzielam z garnka 😂 ale to dlatego, że co wstanę to instynktownie do kuchni wędruje, nawet jeśli planowo mam iść do zupełnie innego pomieszczenia 😅

reklama
Do góry