reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
No to mój mąż chyba wygrywa… sra przy otwartych drzwiach.. a jak coś się zgadamy i on sra a ja stoję w przedpokoju to jak się podciera to mi pokazuje ten papier i mówi PATRZ xD no chory 🤣
haha pożałuje że to mówię ale mój chce bym złapała go za rękę gdy "pcha" byśmy razem byli w tym trudnym momencie 😂🫣

Az tak to nie pamiętam, ale apetyt tez miałam. Wstawalam z mężem i jadlam z nim sniadanie po 7 i potem szlam spac i kolo 10 kolejne sniadanko 😀
Ja w ciąży na pewno nie jestem, a właśnie zjadłam trzecią miskę pomidorówki (+ jedna na obiad) 😂

Mój też przy otwartych, bo mu z wysiłku gorąco 😂 Na szczęście nie chwali się rezultatami tych "treningów" ;)

Ostatnia edycja:
Ja w ciąży na pewno nie jestem, a właśnie zjadłam trzecią miskę pomidorówki (+ jedna na obiad) 😂
Oo też dzisiaj gotowałam. A z racji tego, że jem ją tylko ja to nawet nie brudzę misek tylko wpierdzielam z garnka 😂 ale to dlatego, że co wstanę to instynktownie do kuchni wędruje, nawet jeśli planowo mam iść do zupełnie innego pomieszczenia 😅

reklama
Do góry