Brownie1992
Moderator
OwsaSeksu czy brownie? Nie wiem które bardziej niepokojące
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OwsaSeksu czy brownie? Nie wiem które bardziej niepokojące
Ale to koń ma lubić owies nie Ty
Aaa to mgiełka przyszło ciążowa mnie zamroczyłaAle to koń ma lubić owies nie Ty
o to to! Ja tak samo właśnie. No chyba że w biurze muszę być i nikt obok mnie nie siedzi to już na całego bumeluje na dwa ekranyja też korzystam od początku z apki Chyba, że chcę coś konkretniejszego zrobić (tj. wstawić gifa ) to wtedy na przeglądarce odpalam
Liczę na to, że to przyszłociążowa mgiełkaAaa to mgiełka przyszło ciążowa mnie zamroczyła
gratulacje!No wiec sie doczekalam i beta wyszla 257 (dzisiaj 13 luv 14 dzien po, juz sama nie wiem jaki się liczy dzien po iui. No w każdym razie jest!!!
Co mnie dziwi to:
*Nie mierzą progesteronu tylko kazali po prostu brać dalej dotychczasową dawkę czyli 200mg dziennie
* Nie powtarza się bety, tylko od razu zapisali mnie na usg 20.04.
Nieważne, resztę jakoś sobie sama obczaję u innego gina. Kwiecień plecień dziewczęta, coś tam jednak zaskoczyło nawet u babci
Ostatnio komuś pisalam instrukcje, także wklejam :Ja to dalej gifów nie umiem wrzucać
Jak na obrazkach poniżej w okienku czatu - trzy kropki po prawej trzeba rozwinąć i włączyć opcję [ ] - wtedy wszystko się pieknie uaktywnia!
Zobacz załącznik 1511633 Zobacz załącznik 1511634
I masz opcje dodawania gifów!
Zobacz załącznik 1511635
Chciałoby się, ale piku jak nie było tak nie maLiczę na to, że to przyszłociążowa mgiełka
Edit: ale tak "przyszło" w najbliższej przyszłości
Ja tam nie rozumiem Waszych problemówOstatnio komuś pisalam instrukcje, także wklejam :
Ostatnio komuś pisalam instrukcje, także wklejam :