reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Brawka @Brownie1992! Pozdrawiam z Was z maty, próbuje się rozciągać, ale więcej leżę i scrolluje :D ale byłam już na długim spacerku (pizga), herbatce u babci, a maz mi każe ćwiczyć granie w fifę, chociaż nudzi mnie to bardzo:p wolałabym wyjść na dwór i kopać piłkę niż grać na konsoli

reklama
Dobra dziewczyny, jestem do tyłu z forum, ale był tu temat, jak poradzić sobie z niewygodnymi pytaniami, dobrymi radami itp. w Święta. No więc mam odpowiedź, zamieszczam ją poniżej. Wymaga co nieco pracy, jednak wyjęcie takiego ciasta w odpowiednim momencie głoszenia „mondrości” powinno załatwić temat 😄
C25B35FD-99A3-4F9D-8E41-E05C6414073E.png

reklama
Kochane oczywiście nie byłabym sobą gdybym dla spokoju ducha trzeciej betki nie zrobiła🤷🏻‍♀️
Czy taki progesteron jest ok? Kule mieści się w normie, ale tu widzę dziewczyny mają zwykle wyższe. Ja Was dalej podczytuje i myślę, że do pierwszej wizyty nie zadomowię się na mamuśkach.

Wirtualnie Ściskam Was wszystkie!
Dajcie czadu w kwietniu 🔥

Załączniki

• D379F74D-E80B-4B58-BA9C-53159DE1AC91.jpeg
    D379F74D-E80B-4B58-BA9C-53159DE1AC91.jpeg
    66,7 KB · Wyświetleń: 112
Do góry