reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Najgorsze jest to, że lekarka mówiła, że jak są plamienia to jeszcze nie liczyć. Więc często mam rozkminę czy to już właściwy okres czy jeszcze plamienia. Masakra.
No to tez jest rozkmina. Z drugiej strony jak się zacznie stymulacje dzień później to jedynie powinno to owu opóźnić?

reklama
No wiec sie doczekalam i beta wyszla 257 (dzisiaj 13 luv 14 dzien po, juz sama nie wiem jaki się liczy dzien po iui. No w każdym razie jest!!!
Co mnie dziwi to:
*Nie mierzą progesteronu tylko kazali po prostu brać dalej dotychczasową dawkę czyli 200mg dziennie
* Nie powtarza się bety, tylko od razu zapisali mnie na usg 20.04.

Nieważne, resztę jakoś sobie sama obczaję u innego gina. Kwiecień plecień dziewczęta, coś tam jednak zaskoczyło nawet u babci😬🌈✌️
Moje gratulacje ❤️❤️

reklama
Do góry