reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

No wiec sie doczekalam i beta wyszla 257 (dzisiaj 13 luv 14 dzien po, juz sama nie wiem jaki się liczy dzien po iui. No w każdym razie jest!!!
Co mnie dziwi to:
*Nie mierzą progesteronu tylko kazali po prostu brać dalej dotychczasową dawkę czyli 200mg dziennie
* Nie powtarza się bety, tylko od razu zapisali mnie na usg 20.04.

Nieważne, resztę jakoś sobie sama obczaję u innego gina. Kwiecień plecień dziewczęta, coś tam jednak zaskoczyło nawet u babci😬🌈✌️
Meeega, a dlaczego babcia, ile masz lat, przypomnisz? 🙂

reklama
No wiec sie doczekalam i beta wyszla 257 (dzisiaj 13 luv 14 dzien po, juz sama nie wiem jaki się liczy dzien po iui. No w każdym razie jest!!!
Co mnie dziwi to:
*Nie mierzą progesteronu tylko kazali po prostu brać dalej dotychczasową dawkę czyli 200mg dziennie
* Nie powtarza się bety, tylko od razu zapisali mnie na usg 20.04.

Nieważne, resztę jakoś sobie sama obczaję u innego gina. Kwiecień plecień dziewczęta, coś tam jednak zaskoczyło nawet u babci😬🌈✌️
gratuluje! choc Twoja historia chyba sprawi ze bede robic testy ciazowe nawet jesli bedzie sie okres ze mnie lal jak ze swini przez kilka dni 😂🤣🤡

reklama
Do góry